Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini!

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/09/2018, 20:08
Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini! GALERIE FOTO
Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini!

Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini! Cântăreața arată din ce în ce mai bine, cu toate că are 2 sarcini la activ. Aceasta a reușit să gasească secretul care a scăpat-o de kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii.

Elena Gheorghe este mamă a doi copii și trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. De curănd a devenit mătusă pentru a doua oară. Sora ei, Ana, i-a dăruit de curând o nepoțică.

Citește și: Extragerile la loto vor fi difuzate pe România TV. TVR a pierdut licitația!

Citește și: Patriarhul Daniel a sfințit clopotele de jumătate de milion de euro ale Catedralei Neamului, pe care apare propriul său chip

Elena Gheorghe, o mămică sexy! S-a recuperat remarcabil după cele două sarcini!

Frumoasa roșcată are un băiețel, Nicholas Răzvan, și o fetiță, Amelie Nicole. Micuții îi ocupă tot timpul care nu este destinat concertelor. Cu toate acestea, job-ul său este unul care presupune multe deplasări, așa că a apelat la un mic ajutor de încredere. ‘De Amelie are grijă doamna Ana, cea care m-a crescut pe mine şi pe fraţii mei. Îi citeşte poveşti, îi cântă’, a povestit Elena Gheorghe. Celebra cântăreață a spus că nu mai ia în calcul în acest moment o altă sarcină, dar dacă va veni și un al treilea membru, nu va spune nu pentru că adoră copiii.
Dacă Dumnezeu vrea să avem trei copii, ne vom bucura de trei, dacă vrea doi, ne bucurăm de doi. Dacă nu aveam pereche, poate ne mai gândeam la unul. Momentan însă, nu am luat în calcul acest aspect’, a mai spus cântăreața.

Cum a slăbit după cele două sarcini

Elena Gheorghe se poate numi o mămică sexy. Celebra roșcată a revenit la formele inițiale mai repede decât ar fi de crezut. Aceasta se poate considera o norocoasă din toate punctele de vedere. Nu a avut nevoie de nicio dietă care să o facă să revină la formele de înainte de naștere. Ea a revenit la numărul de kilograme pe care l-a avut chiar imediat după ce a devenit mamă pentru a doua oară.
Nu fac nimic special să mă mențin. Sunt o mamă cu doi copii foarte activi. Pot spune chiar că m-am îngrășat un kilogram după ce am născut’, a mărturisit Elena Gheorghe.

Cariera Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe s-a născut în București în familia preotului Gheorghe Gheorghe. Mama sa, Mărioara Man Gheorghe, face parte din tr-o familie de muzicieni. Elena mai are o soră și un frate. Ana a terminat facultatea de jurnalism, iar fratele său Costin este fotbalist. Roșcata a fost încurajată de familie să continue cu muzica, astfel, debutează la vârsta de 3 ani pe scena muzicii populare, ia lecții de canto și ulterior devine solista Cercului Armonia. După câștigarea numeroaselor concursuri de muzică, este invitată în anul 2002 de un grup de tineri muzicieni să devină vocea prinipală a proiectului lor. De aici au fost lini pașii Elenei spre renumele pe care îl are astăzi. Datorită talentului său ireproșabil s-a făcut dorită de public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×