Exatlon 9 septembrie. Duel între Adrian Blidaru și Cristi Pulhac!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/09/2018, 13:24
Exatlon 9 septembrie. Duel între Adrian Blidaru și Cristi Pulhac!
Exatlon 9 septembrie. Duel între Adrian Blidaru și Cristi Pulhac!

Duelul de la Exatlon din 9 septembrie a dus un concurent acasă. Adrian Blinaru și Cristi Pulhac s-au luptat aprig pentru a putea rămâne în competiție. Unul dintre ei a fost eliminat. Faimoșii au avut parte de niște clipe grele în episodul din 9 septembrie.

Un alt membru a trebuit să-și demonstreze calitățile pentru a-și putea păstra locul.Un altul a trebuit să părăsească Exatlon.  Una dintre cele  mai urmărite emisuni din grila toamnei aduce emoții pentru fanii celor două echipe aflate în competiție.

Exatlon 9 septembrie duce un alt concurent acasă

Adrian Blidaru, din echipa rosie, a plecat acasa in ultimul duel al celei mai privite competitii
Exatlon 9 septembrie. Duel între Adrian Blidaru și Cristi Pulhac!

Un aprig duel din competiția sportivă iubită de toți cei de acasă continuă să creeze din ce în ce mai multe emoții pentru cei din echipa Faimoșilor, care a mai pierdut un membru. Duminică, 9 septembrie, echipa roșie a trebuit să spună adio unui alt coechipier.  Pentru a doua oară consecutiv, echipa albastră s-a putut bucura de câștig. Astfel, proba eliminării a picat pe echipa adversă. Adrian Blinaru, cel care a tras linia pentru concurentul cu cele mai puține puncte aduse, a fost unul din cei nominalizați. O regulă pentru competiția din Madagascar este ca cel care este desemnat ca fiind player of the week să spună numele celuilalt concurent care se va lupta pentru poziția în competiție. Yamato Zaharia a dispus de acest beneficiu, așa că  l-a chemat la duelul cu Adrian Blinaru pe Cristi Pulhac.

Citește și:  Apare un nou tip de PENSIE! De când se aplică

Citește și: Horoscopul dragostei azi, 11 septembrie. Probleme în dragoste

Duelul din 9 septembrie, luptă aprigă a lui Adrian Blinaru cu Cristi Pulhac

Doi concurenți ale echipei roșii au fost puși să recâștige locul în această competiție sportivă.   Cristi Pulhac a dovedit tuturor în episodul din 9 septembrie că nu este gata să părăsească Exatlon. Acesta a câștigat cu un scor de 5-0. Adrian Blinaru, cel  care a părăsit concursul,  i-a încurajat pe ceilalți coechipieri cu lacrimi în ochi. „Sa stati uniti pentru ca totul e psihic. Exact cum a zis Stoica. E 80% psihic si 20% fizic. Acum rad pentru ca mi-a placut aventura de aici.

Sunt bcuros si recunoscator ca am putut face parte din aceasta echipa minunata. Si Lili, chiar daca nu e un campion sportiv, mi-a demonstrat ca in sinea ei, prin ambitie ei, e un campion. Sa fie uniti si sa nu renunte niciodata. Cristi e unul dintre cei mai buni de aici, desi si Razboinicii au pioni importanti.

Il vad pe Cristi unul din favoritii pentru castigarea Exatlon si sper ca colegii mei sa fie alaturi de ea, macar psihic. Sper sa fim niste modele, in special pentru copii, pentru ca odata cu Exatlon s-au reaprins  jocurile copilariei. Sunt emotionat pentru ca si eu am copii si sunt aici datorita lor. Sper sa inteleaga ca tatal lor a fost intr-o competitie cu campioni si nu tot timpul castigi. Imi doresc sa ies cu capul sus si asta voi face” 

Povestea lui Adrian Blinaru

Adrian Blinaru a trebuit să se descurce cu problemele garve ale vieții de la o vârstă destul de fragedă. Acesta avea doar 13 ani când a fost nevoit să îndure o adevărată dramă. Adrian Blidaru este tată a 3 copii, iar la 32 de ani este unul din cei mai valoroși baschetbaliști ai României. Sportivul a avut parte de o dramă care i-a schimbat viața la 180 de grade, pe vremea când încă era copil. „Mama a avut ciroza la ficat, a dat in pancreatita, timp de cinci ani de zile a fost sub tratament, prin spitale, a avut operatii, a fost destul de greu. A facut o infectie si a murit, iar dupa sase luni, aproape un an, tata n-a mai rezistat si s-a spanzurat. Si de atunci am fost doar cu sora mea, care e mai mare decat mine.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×