Horoscopul dragostei azi, 11 septembrie. Probleme în dragoste

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/09/2018, 10:43
Horoscopul dragostei azi, 11 septembrie. Probleme în dragoste
Afla ce nativ trebuie sa elimine urgent problema din vaiata ei

Horsocopul dragostei indică problemele în cuplu și compatibilități. Ai încredere în astrele care ghicesc nesiguranțele și problemele fiecărui nativ al zodiacului, astfel să știi să începi de unde trebuie pentru rezolvarea acestora. Relațiile pot fi mai simplu de înțeles, iar problemele pot dispărea. Trebuie să fii atent la ce trebuie și ce nu trebuie să faci în funcție de zodie.

Citește și: Cifra destinului tău îți dictează viața. Află care este numărul tău norocos

Citește și: Incendiu în București: 54 de familii au rămas pe drumuri

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Află de la astre care este atmosfera generală în privința dragostei, indiferent de zodie. Care sunt predispozițiile sentimentale pentru fiecare nativ al zodiacului. Care sunt predispozițiile de a vă găsi exact perechea potrivită personalității și sufletului. Dacă există condițiile astrale potrivite pentru a vă îndrăgosti, sau cât de mult influențează astrele apetitul sexual în această perioadă. Cum ar reacționa cealaltă persoană la încercările de a stabili o relație mai apropiată?

Berbec

În această zi trebuie să fii cât mai sigură pe tine. Deciziile tale contează foarte mult, iar tu trebuie să faci unele importante cu privire la relație. Ceva îți va da de furcă, probleme ce nu le-ai băgat în seamă până acum. Trebuie să nu mai fi permisivă. Impune-ți mai mult punctul de vedere și fii atentă la ce este în jurul tău. Trebuie să cauți sursa problemelor tale și să o elimini. Dacă este o persoană, trebuie să-i dai drumul să plece din viața ta, aceasta va înrăutăți orice situație prin care treci.

Taur

Azi ești tentată să cheltui mai mulți bani decât de obicei. Nu te mai strădui să îi cumperi cadouri scumpe partenerului tău, nu în asta stă atenția și iubirea. Lucrurile materiale nu vor reuși niciodată să demonstreze cât de mult ții la el. Schimbă acest lucru, iar lucrurile vor lua o altă întorsătură.

Gemeni

Ești atentă cu gândurile tale și cu expunerea sufletului tău, însă într-o relație nu trebuie să se întâmple așa. Dacă faci asta să nu deranjezi, înseamnă că inevitabilul bate la ușă. Pacea venită din partea ta astfel nu va sfârși decât cu o despărțire categorică.

Rac

Azi e ziua curanjului. Vei reuși să faci cea mișcări curajoase în relația pe care o ai. Trebuie să depui efort ac relația cu partenerul să se îmbunătățească. Situațiile superficiale nu trebuie să-ți facă rău.

Leu

Nu exagera și nu face probleme unde nu este nevoie. Speculațiile tale nu sunt adevărate. Dai naștere unor proleme care nu există. Partenerul tău va aprecia dacă-ți asumi responsabilitatea greșelilor pe care le faci. Puteți rezolva împreună ceea ce te apasă.

Fecioară

În relația ta este haos și incertitudine. Vă doriți foarte tare să rezolvați asta, dar trebuie să fiți siguri că există sufientă empatie, înțelegere și comunicare deschisă. Este posibil și ca totul să se rezolve de la sine, așa că…lăsați-vă pe mâna timpului.

Balanță

Relația ta nu este perfectă, dacă te simți incomod, nu are rost să tragi de ceva ce nu este menit să fie. Gândește-te foarte bine și asumă-ți greșelile. Nu ai de ce să stai într-o relație care te consumă mai mult decât e nevoie. Știi ce e mai bine pentru tine, acționează!

Scorpion

Astăzi este ziua flirtului. Ești într-o relație de mult timp, dar asta nu te-a făcut să-ți schimbi sentimentele pentru el. Fluturașii sunt aceeași. În clipele grele vă sunteți aproape unul altuia, continuați să rămâneți pozitivi. Atitudinea asta va face ca relația voastră să dureze o viață.

Săgetător

Ești deschisă la minte, iar acest lucru este foarte beefic pentru partener. Cele mai mici gesturi contează, așa că fii atentă la detalii. Astăzi știi exact ce spui în momentul în care vorbești.

Capricorn

Viața ta sentimnetală se anunță complicată la început de săptămână. Cineva a venit în viața ta la un moment inoportun, dar nu poți da vina pe asta. Fiecare are un bagaj de cărat, al tău pare prea greu pentru oricine. Un mesaj neașteptat îți va schimba total dispoziția.

Vărsător

Te simți liberă, acum că te-ai despărțit de partener. Erai într-o relație complicată, e mult mai ușor pentru tine, acum că ai plecat. Te așteaptă o mulțime de încâlniri săptămâna asta, dar nu te arunca fix cu capul înainte. Persoana potrivită necesită timp și sacrificii.

Pești

Viața ta sentimentală este un du-te vino. Nu te gândeai vreodată că vei trece prin așa ceva, cu toate că îți place drama asta, chiar dacă nu vei recunoaște niciodată. Ți-ar plăcea să ai parte de o poveste de dragoste ca în basme, dar trebuie să fii realist, ți tu simți că nu este momentul tău acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×