Cifra destinului tău îți dictează viața. Află care este numărul tău norocos

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/09/2018, 21:46
Cifra destinului tău îți dictează viața. Află care este numărul tău norocos
Numerologia este domeniul care are sub aripa cifrele.

Numerologia este domeniul care are sub aripa cifrele. Acestea ne direcționează viața, destinul. Iar cum detalii contează în orice împrejurare, trebuie să știi și care e numărul tău norocos, care-ți sunt calitățile și ce destin îți e prevestit încă de la naștere.

Principiul fundamental care stă la baza acestui domeniu mistic, dacă se poate spune așa, este vibrația sau frecvența. Paralelă pentru asta poate fi și muzică. Exemplu relevant din artă ar fi coardele unei viori, care vibrează o dată ce sunt atinse de părul arcușului. Așa că, în acest caz situația stă la fel. Fiecare nume al unui obiect denotă p vibrație specifică, ce poate fi identificată ulterior cu un număr.

Cum se calculează cifra destinului?

Numerologia nu o putem învăța noi pe toată, ca doar are rădăcini de acum 10.000 de ani, din Egipt și Babilon, dar noi ne putem calcula singuri cifra și putem afla detalii despre asta.

Pentru a fi mai simplu, se scrie totul pe o foaie. Scrii data nașterii, luna și anul și le aduni pe toate. Dacă suma celor trei numere este compună din două cifre, se recalzulează. Trebuie să se ajungă la un număr cuprins între 1 și 12, care este și el un număr compus.

Exemplul ar fi: 28+11+1998=2037= 39. De de numărul acesta, care clar nu se încadrează între 1 și 12, se face un alt calcul precum: 3+9=12. Iar, cum am ajuns din nou la un număr compus se face: 1+2=3, iar acesta este numărul destinului tău.

Ce înseamnă fiecare număr din cifra destinului?

Numărul 1 conferă inspirație, mult entuziasm și dorință de a face multe lucruri pentru a simți că trăiești. Aceste persoane sunt foarte puternice, hotărâte, care dețin un spirit de lider. Sunteți niște oameni ambițioși și perseverenți, ce învață ușor. Ca defecte însă, persoanele care se află sub bagheta numărului 1 sunt ușăr imaturi și deloc independenți.

Numărul 2 aduce în față oamenilor care au ca cifră a destinului 2, sinceritatea, deschiderea către nou. În general, numărul descrie un om parolist. Ca defecte, oamenii numărului 2 sunt puțin cam pasivi, apatici, au și o latură de pesimism.

Numărul 3 are la bază armonia, frumusețea și dorința de a face lucruri în domeniul artistic. Iar, cum toți avem defecte, așa au și cei de la numărul 3. Aceștia au momente în care devin retrași, introvertiți, antisociali.

Citește și: Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Citește și: Ziua Mondială a Frumuseții. Vezi poze cu cele mai frumoase femei din România!

Citește și: Bianca Drăgușanu a împrumutat o mașină de 200.000 de euro. Cine e proprietarul

Numărul 4 aduce în față oamenii fideli în dragoste. Dovotamentul este la el acasă. De asemenea, aceștia pot fi niște oameni de încredere în orice domeniu. Ca defecte ei au împotrivirea de a fi deschiși în ceea ce privesc noile idei de viață și intoleranșa.

Numărul 5 conferă libertate, veselie, latură artistică. Ziua de mâine nu va fi niciodată o problemă pentru ei. Defectele lor sunt iresponsabilitatea, nepăsarea și o oarecare latură pesimistă în unle momente în care simt că nu le ies lucrurile din prima.

Numărul 6 are asupra sa niște oameni care vor să facă multe deodată, niște oameni amabili, diplomați. Ca defecte, aceștia au puține, dar bune. Se pare că uneori stau în locul în care nu se simt bine, doar pentru a nu face omul să se simtă jignit. De asemneea, nu sunt deloc perseverenți și au o tendință ca, atunci când ceva nu merge bine, să se dea bătuți.

Numărul 7 reprezintă niște oameni foarte meticuloțo, perfecționiști, ce tratează oamenii din jur cu aceeași austeritate cu care își trăiesc ei viața. Defectele lor sunt: pesimismul, irascibilitatea și uneori modul de se închide în ei.

Numărul 8 reprezintă oamenii care își fac planuri pe termen lung, dar și persistă în ideea de a le duce neapărat la capăt. Defectele lor sunt reprzentate de unele reprimări sentimentele, niște limitări pe care și le pun singuri și, cel mai rău, taie uneori elanul oamenilor din jur.

Numărul 9 are sub aripă niște oameni umili, pentru care căștigurile materiale nu contează prea tare, dar asta și pentru că această persoană deține banii cu ușurință. Defectele lor sunt fuga de realitate și lipsa de altruism.

Numărul 11/2 are un destin plin de mistere, care visează departe, care își doresc multe. Reprezentanții numărului 11 au tendința de a fi foarte exigenți cu ei înșiși. Defectele lor sunt: imposibilitatea unora de a lua decizii singuri, nemulțumirea lor constantă de ceea ce au realizat în viață și faptul că nu stau foarte bine cu picioarele pe pământ.

Numărul 22/4 are ca reprezentanți oameni cu o capacitate spirituală de necombătut și capacitatea de a înțelege foarte bine oamenii din jur. Defectele lor sunt: lipsa de mtivație, tendința de a dicta oamenilor ce să facă și ușoasa insensibilitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×