Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/09/2018, 14:47
Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi GALERIE FOTO
Prezentatorii inițiali ai Cerbului de Aur au fost Mădălina Ghenea și Gabriel Garko.

Cunoscuta prezentatoare de la ”Dansez pentru tine”, Iulia Vântur, a prezentat în acest an marele festival Cerbul de Aur, însă a luat mai puțini bani decât colegul ei italian. Inconveniențele au și apărut, așa că zvonurile cum că Iulia a primit mai mulți bani decât Gabriel Garko, partenerul de scenă, par să fie reale. Iată onorariul celor doi pentru fiecare seară în care au prezentat festivalul de muzică.

Prezentatorii inițiali ai Cerbului de Aur au fost Mădălina Ghenea și Gabriel Garko. Din acest cuplu inițial, a rămas doar actorul italian, care până la urmă a fost acompaniat de Iulia Vântur. Așa că, în urma anunțului sigur care spunea că cei de la cârma festivalului vor fi Iulia și Gabriel, italianul a devenit doar un invitat special al show-ului, în timp ce Iulia va ține frâiele.

Venită din India la datorie, fosta prezentatoare de la ”Dansez pentru tine” a fost deschisă la propunere. Aceasta nu-și știa partenerul de scenă atât de bine, dar de la prima întrevedere, frumoasa blondă a postat pe contul ei de socializare un mesaj care-l viza pe actorul italian. ”Mă simt foarte onorată să fiu aici, pe scena Festivalului Cerbul de Aur pentru că înseamnă foarte mult pentru mine ca om de televiziune în primul rând. Cerbul de Aur a făcut istorie în televiziunea din România”, a scris aceasta pe Facebook.

Iulia Vântur a primit doar un sfert din banii italianului

Astfel, organizatorii, ajungând la calculele cheltuielilor, au decis ca și în ultima seară italianul să facă un lucru în plus de banii aceștia. Lucrurile fiind deja făcute, Gabriel a fost cel căruia i-au oferit rolul de a înmâna premiul locului 1.
Iulia Vântur, prezentând marele festival de muzică Cerbul de Aur.

Încă de la începutul festivalului, care a avut loc pe scena din Piața Sfatului, o oarecare tensiune a avut loc între ei. Mulți credeau că cei doi parteneri de scevă întâmpină dificultăți din cauza neîmpărășirii aceleiași limbi, dar secretul era altul. Se pare că ochiul dracului a intervenit între cei doi. Iar, cum de la bani pleacă multe discuții, așa a fost și în cazul acesta.

Citește și: Povestea filmului ”The Nun” a fost inspirată din fapte reale?

Citește și: Delia, din nou în vacanță! Cât de mult a petrecut alături de Roxana Ionescu

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Gabriel Garko, pentru 15 minute, cumulate în trei zile, cât timp a durat festivalul, a încasat suma de 40.000 de euro. Pe partea cealaltă, partenera lui de scenă a stat pe tot parcursul festivalului, în toate cele trei zile ale acestuia. Concluzia ar fi că timpul e mai prețios pentru unii, astfel că românca a primit de patru ori mai puțin decât acesta, adică 10.000 de euro.

Astfel, organizatorii, ajungând la calculele cheltuielilor, au decis ca și în ultima seară italianul să facă un lucru în plus de banii aceștia. Lucrurile fiind deja făcute, Gabriel a fost cel căruia i-au oferit rolul de a înmâna premiul locului 1.

Gabriel Garko și legătura cu România

Prezentatorii inițiali ai Cerbului de Aur au fost Mădălina Ghenea și Gabriel Garko.
Gabriel Garko, jucând în ”Onoare și respect”, rol ce l-a făcut celebru.

Actorul italian este cunoscut de publicul român de pe micile ecrane, cu ocazia serialului ”Onoare și respect”. Acesta a mai avut roluri în ”Paparazzi”(1998), ”Lafate ignoranti”(2001), ”Senso 45”, ”Callas Forever”, ”Una Mogle bellissima” și ”L onore e il rispetto”, tradus drept onoare și respect, care l-a făcut celebru, chiar un actor în primă linie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×