Elena Udrea, fotografiată pe stradă în Costa Rica! Alături de Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 23:32
Elena Udrea, fotografiată pe stradă în Costa Rica! Alături de Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria GALERIE FOTO
Elena Udrea, fotografiată pe stradă în Costa Rica! Alături de Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria

Elena Udrea a fost fotografiată în San Jose, Costa Rica, cel mai probabil de un prieten. Fostul ministru al Turismului a fost surprinsă zâmbind, alături de ce are mai drag: fiica Eva Maria şi logodnicul Adrian Alexandrov. Imaginea a stârnit un val de reacţii pozitive pe internet, după ce a fost postată de afacerist.

Adrian Alexandrov şi Elena Udrea se plimbă pe străzile din Costa Rica, alături de Eva Maria, pe care o duc într-un căruţ destinat copiilor de vârsta ei. Cu descrierea „Eva Maria Alexandrova, plimbare pe stradă, aer proaspăt, în parc”, Adrian Alexandrov a ţinut parcă să se mândrească în faţa prietenilor virtuali cu ce are mai de preţ şi oamenii au reacţionat imediat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elena Udrea, fotografiată alături de fiica sa şi Adrian Alexandrov, în Costa Rica

Printre oamenii care au apreciat fotografia aproape instant s-a numărat şi fiica fostului preşedinte Traian Băsescu. Elena Băsescu a ţinut să-şi arate simpatia pentru imaginea de familie realizată pe aleea unui parc din San Jose.

Fotografia de milioane cu familia Elenei Udrea: Fostul ministru al Turismului, alături de Adrian Alexandrov şi micuţa Eva Maria, în vârstă de 4 luni
Fotografia de milioane cu familia Elenei Udrea: Fostul ministru al Turismului, alături de Adrian Alexandrov şi micuţa Eva Maria, în vârstă de 4 luni

Elena Udrea, cunoscută şi ca fosta blondă de la Cotroceni, a fugit în Costa Rica alături de Alina Bica, însă nici acolo nu a scăpat însă de justiția insistentă și a ajuns după gratii. A ajuns să fie eliberată după două luni, în urma deciziei venite de la Instanţa Supremă din România, care a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători, formate nelegal. Chiar şi aşa, condiţiile în care a fost încarcerată i-au dat mult de furcă Elenei Udrea, după cum povestea chiar ea la revenirea în ţară.

Fostul ministru al Turismului fusese condamnat la șase ani de detenție în dosarul ”Gala Bute” şi a fost eliberată în apropierea Crăciunului, la fel ca şi Rudel Obreja.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×