Veronel Rădulescu, anunț despre Elena Udrea! Uite ce se va întâmpla cu dosarul „Gala Bute”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 14:09
Veronel Rădulescu, anunț despre Elena Udrea! Uite ce se va întâmpla cu dosarul „Gala Bute”
Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a făcut primele declarații în legătură cu eliberarea fostului ministru

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a făcut primele declarații în legătură cu eliberarea fostului ministru. Apărătorul fostei blonde de la Cotroceni a anunțat ce se va întâmpla cu dosarul ”Gala Bute”. ”Pe data de 28 ianuarie instanţa urmează să se pronunţe cu privire la admiterea pe fond a contestaţiei în anulare, însemnând după părerea mea anularea decizie de condamnare. Prin decizia CCR s-a stabilit că aceste decizii de condamnările nu sunt date legal. După anularea deciziei de condamnare se reia judecata apelului”, a declarat Veronel Rădulescu.

De asemenea, avocatul Elenei Udrea susține că probele din dosarul în care clienta sa a fost condamnată la închisoare cu executare nu atestă vinovăția acesteia, ba chiar există dovezi care îi arată nevinovăția. ”Nu, din punctul meu de vedere, nu este vinovată. Există probe care dovedesc contrariul a ceea ce s-a decis prin sentinţă.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a anunțat ce se va întâmpla cu dosarul ”Gala Bute”

Privind geanta cu bani, noi am prezentat probe care arată că doamna Udrea nu se afla în sediul ministerului la acea oră. Nu există decât o dovadă că un personal a intrat în sediul ministerului şi s-a întâlnit cu unul din angajaţii ministerului, cert e că Elena Udrea nu se afla în sediul ministerului”, a adăugat Veronel Rădulescu.

Veronel Rădulescu, anunț despre Elena Udrea! Uite ce se va întâmpla cu dosarul „Gala Bute”
Fostul ministru, alături de fiica sa

Cât despre momentul în care fostul ministru și-a reîntâlnit fetița, după eliberare, acesta a fost unul emoționant, însă bulversant, căci micuța nu a recunoscut-o. ”A fost o experienta foarte grea, de data aceasta foarte grea. Spun de data aceasta pentru ca o compar cu cea din 2015, cand am fost arestata preventiv in Romania.

Mult mai greu decat atunci, pentru ca acum exista un copil, exista Eva, si despartirea de ea a fost foarte greu de suportat. Vom vedea, copilul deocamdata nici nu are pasaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu, vom vedea, nu as vrea sa spun mai multe lucruri acum pentru ca aici, in Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile si nu as vrea sa incurc ceea ce am de facut aici. Vom vedea zilele urmatoare”, a spus Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×