Elena Udrea, declarații incendiare după 3 luni de închisoare în Costa Rica

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 09:40
Elena Udrea, declarații incendiare după 3 luni de închisoare în Costa Rica
Elena Udrea a fost eliberată! Cum arată fostul ministru, după 3 luni de închisoare în Costa Rica

Vești mari în Ajunul Crăciunului! Elena Udrea a fost eliberată și își va petrce Crăciunul alături de Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Maria.

Alina Bica a fost și ea eliberată în aceeași zi cu Elena Udrea. Cele două au așteptat toată ziua să iasă din închisoare în care și-au petrecut ultimele două luni și trei săptămâni.

Udrea, eliberată! Declarații tumultoase, după 3 luni de închisoare

„Cel mai greu de suportat era ca nu eram cu copilul meu. Ca eram cu Alina a facut mai usoara perioada aceasta, departe de tara. A fost mult mai greu decat ce s-a intamplat in 2015 in arestul din Romania, dar Dumnezeu a facut o minune.

Nu stiu ce as fi facut fara mama, fara Adrian. Copilul e bine. Presupun ca mama a suferit la fel de mult ca in 2015, acum ma gandecs ca poate si-a umplut timpul cu Eva. Mi-am vazut copilul de 5-6 ori.

Am dormit cu ea (n.r. cu Alina Bica) doua luni, in pat. E bine, cat poate fi o persoana in situata data. Sa o intrebati pe o ea cum se poate simti o persoana haituita din tara ei.

Zilele acestea o sa ma gândesc doar la familia mea si incerc sa ma bucur de familia mea, ma bucur foarte mult ca imi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e ca suntem impreuna. Fata mea e cetatean costarican. Mi-as fi dorit foarte mult sa creasca in Romania”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.”

Elena Udrea: Cu aceasta decizie a CCR, e clar ca am avut dreptate ca am fost tintele unui abuz

„Nu am plecat ca voiam sa calatoresc prin lume, ci ca era evident, e si acum evident, cu aceasta decizie a CCR, e clar ca am avut dreptate ca am fost tintele unui abuz, ca am plecat de nevoie din Romania, ca mi-am dorit sa stau in tara mea. Ca urmare a deciziei CCR nu aveau de ales, dar ca 3 ani s-au intâmplat aceste abuzuri, ca s -a incalcat legea, s-au creat aceste complete de judecate conduse de presedinte sau vicepresedinte, era evident ca erau complete de comanda. Daca nimereai pe culoar, asa cum am nimerit eu,nu ai nicio sansa la judecata corecta.

Lucrul asta a fost constatat curajos de CCR. Acest sistem, prin care adversarii puterii oculte din Romania erau executati un dosar aflat  de SRI, preluati de DNA-ul doamnei Kovesi, trimis la ICCJ unde completurile de 5 dadeau sentinte la comanda, era un sistem foarte bine pus la punct, prin care adversarii sistemului ocult au fost executati, scosi din joc, trimisi la puscarie”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

 

Udrea, despre arestare

„Eram pe strada cu copilul meu, in prima iesire in plimbare cu un copil de 13 zile, ne intoarceam acasa, m-au luat de pe strada nu i-a interesat ca un copil de 13 zile a ramas fara mama lui, nu a interesat pe nimeni. E foarte complicat cu drepturile omului peste tot in lume. Alina bica a fost luata de pe strada, i s-a pus pistolul la cap, in conditiile in care noi anuntasem Interpolul unde suntem, aveam statut de refugiat”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Este official! Elena Udrea, eliberată din pușcăria costaricană. Autoritățile au declanșat procedura eliberării
În urmă cu puțin timp, Ministerul Public din Costa Rica a anunțat oficial că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru

Mesajul lui Alexandrov pentru Elena Udrea

Elena Udrea și Alina Bica sunt în culmea fericirii. Cele două au așteptat acest moment de trei luni de zile. Se pare că miracolul de Crăciun s-a întâmplat, iar în seara de Ajun cele două se duc să petreacă sărbătorile alături de persoanele dragi lor.

„În urmă cu 2 saptămani, postam un mesaj prin care îl rugam pe Mosu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lânga noi, acasa.

Magia Crăciunului e tăcuta, nu o auzi… dar o simțim❤️
Dumnezeu ne iubește?

Mulțumesc tuturor pentru încurajari și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!”, este mesajul transmis Adrian Alexandrov, după eliberarea Elenei Udrea.

 

Udrea și Bica, duse la departamentul de migrație

Imediat după ce au părăsit penitenciarul, Elena Udrea și Alina Bica au fost duse către departamentul de migrație pentru a li se verifica actele de ședere în Costa Rica.

Cele două au fost transportate cu o dubă a penitenciarului la centrul de migrație, iar mai apoi la imobilele lor din Costa Rica. Imediat ce au clarificat cu actele, cele două au respirat ușurate și au început să se bucure din plin de libertate.

Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare (…) Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunța. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-și petreacă sărbătorile alături de familie și fetiță”, a spus Veronel Rădulescu

Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din închisoarea din Costa Rica

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×