Dan Voiculescu, atac la Traian Băsescu: „Acest Matteo Politi al justiţiei”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 18:09
Dan Voiculescu, atac la Traian Băsescu: „Acest Matteo Politi al justiţiei” GALERIE FOTO
Dan Voiculescu, atac la Traian Băsescu: "Acest Matteo Politi al justiţiei"

Traian Băsescu este atacat de Dan Voiculescu! „Acest Matteo Politi al justiţiei”, a spus fostul șef al Partidului Conservator despre fostul președinte al României. Dan Voiculescu a dat replica pe blogul său după ce Traian Băsescu l-a acuzat pe o rețea de socializare că „amuşină şi el pe lângă infractorul Dragnea, să vadă cum s-ar putea anula şi condamnarea lui.”

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, în  dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Dan Voiculescu a executat doar 2 ani și 11 luni din sentință, după care a fost eliberat.  “Mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti trei ani nu mi-i da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare. Cat am stat in puscarie, am avut doua sentimente deosebite, profunde, care au iesit in evidenta. Primul sentiment a fost unul de durere a pleoapelor, pentru faptul ca stateam cu ochii inchisi mai mult de jumatate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu in care am incercat si am reusit sa traiesc. Am trait trei ani intr-un acvariu”, a afirmat Dan Voiculescu la eliberarea sa.

Dan Voiculescu despre Traian Băsescu: „Acest Matteo Politi al justiţiei”

Dan Voiculescu l-a atacat dur pe Traian Băsescu! „Cine este Matteo Politi? Falsul doctor, impostorul italian care a mutilat oameni și a șocat România în ultimele zile. Cine este Traian Băsescu? Proprietarul vilei din strada Mihăileanu (un imobil de câteva sute de mii de euro pe care și l-a atribuit, când era primar, cu 19000 de dolari); urmăritul penal pentru tranzacții suspecte cu terenuri, case și masini (v. cazul Cășuneanu); președintele ‘statului mafiot’ (formula asumată explicit de Suspendat), al protocoalelor neconstituționale etc. Ce face Traian Băsescu? ‘Apăra’ justiția pe Facebook cu aceeași legitimitate cu care Matteo Politi ar ‘apăra’ pe Instagram sistemul de sănătate.”, a scris Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu despre Traian Băsescu: „Acest Matteo Politi al justiţiei”

Replica fostului președinte al PC vine după ce Băsescu l-a atacat pe Liviu Dragnea, dar și pe el într-o postare pe Facebook. „Mai mult, infractorul condamnat Dan Voiculescu, bine susţinut de propagandiştii mincinoşi de la Antena 3, amuşină şi el pe lângă infractorul Dragnea, să vadă cum s-ar putea anula şi condamnarea lui. De fapt, pentru că nu au avut curaj să dea o graţiere, ticăloşii din PSD încearcă să obţină acelaşi efect prin artificii şi abuzuri legislative având ca efect distrugerea justiţiei.”, a scris Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×