Cum arată casa lui Dan Voiculescu! Ce a scris afaceristul pe fundul piscinei. GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 17:54
Cum arată casa lui Dan Voiculescu! Ce a scris afaceristul pe fundul piscinei. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Dan Voiculescu are o casă uriaşă! Cum arată în interiorul locuinţei afaceristului

Dan Voiculescu are o casă uriaşă, iar acest lucru se poate observa din fotografiile care au fost realizate din elicopter. Din imagini se poate vedea că sunt construite pe un teren uriaş trei corpuri principale şi alte două auxiliare.

Mai mult, Dana Voiculescu, fiica adoptivă a lui Dan Voiculescu, postează foarte des imagini din locuinţa de la Corbeanca. Din fotografiile realizate de mezina familiei Voiculescu se poate observa interiorul şi eleganţa casei afaceristului.

Cum arată casa lui Dan Voiculescu în interior

Mai mult, acesta are şi o piscină interioară, acolo unde Dana îşi petrece foarte mult timp. Tot dintr-o fotografie postată de ea se poate observacă pe fundul piscinei a fost imprimată litera „V” de la numele Voiculescu. În urmă cu cinci ani, Dan Voiculescu era condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, dar a fost eliberat între timp. Acesta vorba în urmă cu câteva luni despre încarcerarea şi îşi exprima regertul cu privire la apropiaţii săi care au fost afectaţi în acelaşi timp, acuzând că au existat unele abuzuri:

Dana, fiica lui Dan Voiculescu, în pisicina din interiorul casei de la Corbeanca. În spatele ei se poate observa scrisă litera
Dana, fiica lui Dan Voiculescu, în pisicina din interiorul casei de la Corbeanca. În spatele ei se poate observa scrisă litera „V”

„Lăsând la o parte persoana mea şi durerea din familia mea, ceea ce regret cel mai mult este faptul că pentru a ajunge la mine, zece persoane, respectiv zece familii au avut de suferit. Le cer iertare şi pe această cale. În perspectivă, dacă aş fi pus din nou în situaţia de a alege între servilism şi lupta cu abuzurile, aş alege tot demnitatea, onoarea şi curajul. Sper ca noua generaţie să înţeleagă lupta mea pentru dreptate şi sper ca astfel de crime să nu se mai întâmple”, spunea Dan Voiculescu.

Pe data de 8 august 2014 a fost condamnat definitiv Dan Voiculescu. La fel şi fostul ministru, Sorin Pantiş, care a primit o pedeapsă de 7 ani, şi Gheorghe Mencinicopschi de 8 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×