Traian Băsescu, mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea: „Daddy Vitamină s-a săturat de viața lui amară”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 16:50
Traian Băsescu, mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea: „Daddy Vitamină s-a săturat de viața lui amară”
Traian Băsescu,, o nouă reacție ironică la adresa lui Liviu Dragnea

Traian Băsescu lansează un nou mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea. Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, fostul președinte susține că Dragnea cheltuie banii serviciilor secrete pe vitamine, numindu-l pe liderul social-democrat „Daddy Vitamină”, în mod ironic.

Liviu Dragnea, atacat de Traian Băsescu
Liviu Dragnea, atacat de Traian Băsescu

„Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor!
“Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine.
Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America .
Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume :
1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut .
2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ).
3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate.
Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete.
Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul.
PS – Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de “doctor national”, oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat”
, se arată în postarea publicată de Traian Băsescu pe respectiva rețea de socializare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Traian Băsescu, un nou mesaj ironic pentru Liviu Dragnea

Reacția acidă a fostului șef de stat vine pe fondul declarațiilor lui Liviu Dragnea, liderul PSD anunțând recent că dorește ca bugetele serviciilor de informații să fie reduse, pentru a  aloca astfel mai mulți bani unui program prin care copiii ar urma să beneficieze de Vitamina D, în mod gratuit.

 

 

Băsescu âl acuză pe Dragnea că dă banii serviciilor secrete pe vitamine
Băsescu îl acuză pe Dragnea că dă banii serviciilor secrete pe vitamine

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a spus Dragnea duminică, după încheierea ședinței Comitetului Executiv al PSD.

 

 

 

 

Închide ×