Lovitură dură pentru Elena Udrea! Afacerile din România se prăbușesc cât e în Costa Rica

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 12:20
Lovitură dură pentru Elena Udrea! Afacerile din România se prăbușesc cât e în Costa Rica GALERIE FOTO
Afacerile pe care Elena Udrea le deține în România se prăbușesc

Afacerile pe care Elena Udrea le deține în România se prăbușesc cât timp fostul ministru al Turismului se află în Costa Rica. Chiar dacă a fost eliberată din închisoare, iar Tribunalul București a decis să retragă cererea de extrădare, Elena Udrea nu se poate ocupa de afacerile din țară, iar acest lucru se vede din cifrele oficiale.

Elena Udrea deține 50% din părțile sociale ale Băi Boghiș SRL, societate care în anul 2017 a raportat pierderi de 507.059 de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP). În plus, la finalul anului trecut Băi Boghiș SRL înregistra datorii la bugetul de stat care se ridicau la suma de 86.089 de lei. Societatea are datorii și la bugetul asigurărilor sociale de stat, în valoare totală de 58.784 de lei. Iar veștile proaste pentru Elena Udrea nu se opresc aici. Firma datorează 23.402 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate, în timp ce alți 66 de lei reprezintă obligații restante la bugetul asigurărilor pentru șomaj.

Elena Udrea se află în prezent în Costa Rica
Elena Udrea se află în prezent în Costa Rica

Afacerile pe care Elena Udrea le deține în România se prăbușesc

Afacerile pe care Elena Udrea le deține în România se prăbușesc cât timp fostul deputat se află în Costa Rica. Agro Green Nana SRL, o altă societate controlată de „blonda de la Cotroceni”, a înregistrat 3.828 de lei pierdere în anul 2017, potrivit datelor publicate de MFP. Cea mai dură lovitură pentru Elena Udrea va veni însă de la ANAF, care se pregătește să recupereze daunele din dosarul Gala Bute, în cazul în care aceasta va fi din nou condamnată, atunci când se va rejudeca speța. Chiar dacă i-a fost acceptată contestația în anulare, după ce a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentința fiind suspendată, ANAF și-a luat măsuri de precauție și a cerut instanţei numirea unui curator fiscal care să administreze averea Elenei Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×