Când va avea Elena Udrea răspunsul comisiei privind statutul de refugiat! A primit data exactă

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 09:52
Când va avea Elena Udrea răspunsul comisiei privind statutul de refugiat! A primit data exactă GALERIE FOTO
Când va avea Elena Udrea răspunsul comisiei privind statutul de refugiat! A primit data exactă

Avocata Elenei Udrea a anunțat când va primi răspunsul comisiei privind statul de refugiat, clieta sa! Vanessa Leandro, cea care o reprezintă pe Elena Udrea în fața legii în Costa Rica, a explicat de ce fostul ministru și Alina Bica nu au primit răspunsul pentru acordarea statului de refugiat și când se va întâmpla acest lucru.

„Sistemul este total dat peste cap din cauza multiplelor solicitărilor de refugiați din partea cetățenilor venezueleni și celor din Nicaragua, care pot fi motivul pentru care se întârzie documentul. Cu toate acestea, doamnele Bica și Udrea se bucură în continuare de protecție și continuă să creadă în sistemul din Costa Rica și așteaptă un răspuns pozitiv.”, a dezvăluit avocata Elenei Udrea, Vanessa Leandro, într-o intervenție la România TV.

Elena Udrea așteaptă să primească statutul de refugiat. Până pe 7 martie o să se rezolve

Elena Udrea așteaptă să vadă ce spune comisia privind statutul de refugiat. Avocata sa, Vanessa Leandro a spus, că Elena Udrea „a primit data exactă din partea Comisiei de refugiu din Costa Rica.” Mai precis Comisia le-a anunțat că până pe data de 7 martie au la dispoziție să rezolve cazul, tocmai pentru că pe data de 7 decembrie, Tribunalul administrativ a returnat, atunci, cazul la Comisie.  „De pe 7 decembrie până pe 7 martie, trei luni de zile, au la dispoziție să rezolve cazul celor două”, a anunțat avocata Elenei Udrea.

Elena Udrea a petrecut Crăciunul alături de familie. Ea a avut lângă ea în Costa Rica persoanele cele mai dragi: fiica, mama și iubitul

„Având în vedere că s-a împlinit un an, este nevoie doar de o reînnoire a documentelor și nu o să fie nicio problemă. S-au prezentat multiple solicitări prin care cerem să beneficieze de tratament extraordinar.”, a explicat Vanessa Leandro, cea care le apără în Costa Rica pe Elena Udrea și Alina Bica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×