Cum vor petrece Elena Udrea şi Adrian Alexandrov de Ziua Îndrăgostiţilor!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 13:28
Cum vor petrece Elena Udrea şi Adrian Alexandrov de Ziua Îndrăgostiţilor! GALERIE FOTO
Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor petrece în Costa Rica de Ziua Îndrăgostiților

Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor petrece în Costa Rica Ziua Îndrăgostiților. De când fostul ministru a fost eliberat din închisoare, se bucură de fiecare clipă alături de familia sa. Iar, cum se apropie ziua dedicată iubirii, blondina și logodnicul ei se pregătesc pentru un moment romantic.

Logodnicul ei, Adrian Alexandrov, se află, de câteva săptămâni în România. Omul de afaceri s-a întors imediat după ce mama copilului său a reușit să fie eliberată din închisoarea costaricană, în data de 24 decembrie 2018, acolo unde a fost încarcerată de pe data de 3 octombrie 2018.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor petrece Ziua Îndrăgostiților în Costa Rica

În cele trei luni de detenție, Adrian Alexandrov a avut grijă de fiica lor, Eva Maria, în vârstă de 4 luni, însă și-a neglijat afacerile din țară. Un alt episod prin care a trecut partenerul de viață al Elenei Udrea cât timp aceasta era departe a fost un proces cu firma, în care era unic asociat al „SC General Concept Activ SRL”, ce are ca obiectiv de activitate portalurile web, administrarea paginilor de internet și prelucrarea datelor și alte activități conexe.

Cum vor petrece Elena Udrea şi Adrian Alexandrov de Ziua Îndrăgostiţilor!
De când fostul ministru a fost eliberat din închisoare, se bucură de fiecare clipă alături de familia sa

Așadar, Alexandrov a dat în judecată două persoane fizice care ar fi fost ”debitori” în procesul de ”ordonanță de plată”. Demersul s-a desfășurat la Judecătoria Sectorului 1, iar procesul a început la 1 august 2018. „Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată.

Cum vor petrece Elena Udrea şi Adrian Alexandrov de Ziua Îndrăgostiţilor!
Iar, cum se apropie ziua dedicată iubirii, blondina și logodnicul ei se pregătesc pentru un moment romantic

Respinge ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în hotărârea judecătorească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×