Elena Udrea, declarații cutremurătoare: „Fetița nu m-a recunoscut”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 20:21
Elena Udrea, declarații cutremurătoare: „Fetița nu m-a recunoscut”
Elena Udrea, declarații uimitoare despre fiica sa

Elena Udrea, declarații emoționante în cadrul România TV, despre perioada petrecută în închisoare și despre venirea acasă. Se pare că fostul ministru a fost nemulțumit de faptul că timpul petrecut în Costa Rica i-a afectat enorm de mult, mai mult decât s-ar fi așteptat, relația cu fiica sa, Eva Maria. Ce a spus Ela Udrea vizavi de minunea de Crăciun care i s-a întâmplat când a primit vestea că va veni acasă? “A fost o experienta foarte grea, de data aceasta foarte grea. Spun de data aceasta pentru ca o compar cu cea din 2015, cand am fost arestata preventiv in Romania.

Mult mai greu decat atunci, pentru ca acum exista un copil, exista Eva, si despartirea de ea a fost foarte greu de suportat. Vom vedea, copilul deocamdata nici nu are pasaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu, vom vedea, nu as vrea sa spun mai multe lucruri acum pentru ca aici, in Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile si nu as vrea sa incurc ceea ce am de facut aici. Vom vedea zilele urmatoare ”, a susținut fostul minsitru despre  experiența din Costa Rica.

Elena Udrea, declarații după ce a ieșit din închisoare!

„Am trecut mai ușor peste perioada asta. Soluția din România a venit. Noi am încercat tot ce se putea din punct de vedere juridic. Și Alina are în momentul ăsta statutul de refugiat. Vom vedea ce facem mai departe. ACum ne bucurăm că Dumnezeu a făcut această minune. Cea mică a crescut normal, dar doar cu mama și Adrian, care au fost mereu lângă mine, la poarta închisorii, după mâncare, după lapte pentru copil au fost aproape mereu.

Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria

Nu s-a întâmplat nici măcar să stau acasă în arest cu copilul, de aceea a fost foarte, foarte greu în această perioadă. Copilul nu m-a recunoscut când am ajuns acasă. Eu continui să mă lupt pentru dreptatea mea. Am dormit cu Alina Bica în pat, noroc doar că este slabă”, a declarat Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×