Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din Costa Rica

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 19:21
Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din Costa Rica GALERIE FOTO

Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din penitenciarul din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a postat o fotografie superbă alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, și fiica sa, Eva Maria.

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate în Ajunul Crăciunului, după aproximativ trei luni de închisoare în care au petrecut momente traumatizante. Cele două au scăpat pentru moment d pedeapsă și se bucură de căldura familiei în aceste zile de sărbătoare. „Dumnezeu a facut o minune si sunt acasa de Craciun!  Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine si pentru bebelusul meu!  Le multumesc mamei si lui Adrian ca au avut grija de Eva in lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunati!
Multumesc celor care au facut posibila eliberarea mea inainte de sarbatori! Va urez Craciun Fericit!”, a scris Elena pe un site de socializare.

Imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din Costa Rica

Elena Udrea a dat și prima declarație după eliberarea din închisoare. Aceasta a vrut să facă și câteva precizări la adresa sistemului corupt din România, dar și câteva mărturisiri despre viața pe care a avut-o în penitenciarul costarican.

„Nu stiu ce as fi facut fara mama, fara Adrian. Copilul e bine. Presupun ca mama a suferit la fel de mult ca in 2015, acum ma gandecs ca poate si-a umplut timpul cu Eva. Mi-am vazut copilul de 5-6 ori.

Am dormit cu ea (n.r. cu Alina Bica) doua luni, in pat. E bine, cat poate fi o persoana in situata data. Sa o intrebati pe o ea cum se poate simti o persoana haituita din tara ei.

Zilele acestea o sa ma gândesc doar la familia mea si incerc sa ma bucur de familia mea, ma bucur foarte mult ca imi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e ca suntem impreuna. Fata mea e cetatean costarican. Mi-as fi dorit foarte mult sa creasca in Romania”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.”

Elena Udrea: „Cu aceasta decizie a CCR, e clar ca am avut dreptate”

„Nu am plecat ca voiam sa calatoresc prin lume, ci ca era evident, e si acum evident, cu aceasta decizie a CCR, e clar ca am avut dreptate ca am fost tintele unui abuz, ca am plecat de nevoie din Romania, ca mi-am dorit sa stau in tara mea. Ca urmare a deciziei CCR nu aveau de ales, dar ca 3 ani s-au intâmplat aceste abuzuri, ca s -a incalcat legea, s-au creat aceste complete de judecate conduse de presedinte sau vicepresedinte, era evident ca erau complete de comanda. Daca nimereai pe culoar, asa cum am nimerit eu,nu ai nicio sansa la judecata corecta.

Lucrul asta a fost constatat curajos de CCR. Acest sistem, prin care adversarii puterii oculte din Romania erau executati un dosar aflat  de SRI, preluati de DNA-ul doamnei Kovesi, trimis la ICCJ unde completurile de 5 dadeau sentinte la comanda, era un sistem foarte bine pus la punct, prin care adversarii sistemului ocult au fost executati, scosi din joc, trimisi la puscarie”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Udrea, despre momentul în care a fost arestată

„Eram pe strada cu copilul meu, in prima iesire in plimbare cu un copil de 13 zile, ne intoarceam acasa, m-au luat de pe strada nu i-a interesat ca un copil de 13 zile a ramas fara mama lui, nu a interesat pe nimeni. E foarte complicat cu drepturile omului peste tot in lume. Alina bica a fost luata de pe strada, i s-a pus pistolul la cap, in conditiile in care noi anuntasem Interpolul unde suntem, aveam statut de refugiat”, a declarat dostul ministru al Turismului, Elena Udrea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×