Ajunge Elena Udrea în România de ziua ei! Mâine împlinește 45 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 14:30
Ajunge Elena Udrea în România de ziua ei! Mâine împlinește 45 de ani
Elena Udrea împlinește mâine 45 de ani!

Elena Udrea a ieșit la fix din închisoare, mai ales în aceste zile în care sărbătorește frumoasa vârstă de 45 de ani! Fostul ministru a primit nu de mult fericita veste că va ieși din închisoare, astfel că se va putea întoarce la fetița sa, Eva Maria. Elena Udrea și Alina Bica au au fost eliberate, după trei luni de arest, dintr-o închisoare de femei din Costa Rica.

Astfel că fostul ministru se poate bucura de miunea de Crăciun, fiind acasă lângă familie. „Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai ușoară perioada asta. Departe de țară, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, dar Dumnezeu a făcut o minune că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă”, a spus Elena Udrea, după ce a ieșit din închisoare.

Elena Udrea, acasă de ziua ei!

Elena Udrea se poate bucura de două ori. Aceasta a ieșit din închisoare exact la momentul potrivit. Mâine este ziua, iar sărbătorile de iarnă sunt în derulare. Fostul ministru împlinește mâine 45 de ani. „Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun. A durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. Suntem bine acum, ne pregătim pentru ziua de mâine. A fost o experiență foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România.

Elena Udrea face 45 de ani!
Elena Udrea face 45 de ani!

A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva, și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. Am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă și am găsit-o acum mult mai mare. Îi mulțumesc mamei pentru asta și lui Adrian pentru că au avut grijă de ea și e sănătoasă, e bine, a crescut foarte mult. Cred că și ea e curioasă să mă cunoască. Încercăm să ne cunoaștem reciproc”, a declarat Elena Udrea despre perioada în care a fost închisă la penitenciarul din Costa Rica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×