Elena Udrea, reacție acidă la adresa lui Klaus Iohannis

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 13:31
Elena Udrea, reacție acidă la adresa lui Klaus Iohannis
Elena Udrea, acuze grave la adresa lui Klaus Iohannis!

Elena Udrea face acuzații dure la adresa președintelui României. Fostul ministru a susținut că toate completurile de judecată erau făcute ”la comandă”, de asemenea, mai declară și faptul că șeful statului ”este creaţia sistemului”. ”Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că era evident şi acum e evident, cu tot ce s-a întâmplat, cu această decizie a Curţii Constituţională care a desfiinţat atâtea hotărâri ale ÎCCJ, printre care şi a mea şi a Alinei Bica.

E clar că am avut dreptate şi că am fost ţintele unui abuz în ţara noastră. Vom vedea ce se întâmplă, depinde foarte mult de ce se întâmplă şi în România”, a mai afirmat Elena Udrea, după ieșirea din închisoare.

Elena Udrea, atac la adresa lui Iohannis

Elena Udrea, proaspăt eliberată din închisoarea din Costa Rica, unde a ajuns în urma acuzelor aduse în dosarul Gala Bute. Aceasta a vorbit despre ”abuzurile” care se întâmplă în țară, dar și despre faptul că se fac multe completuri ”la comandă”. „Faptul că trei ani de zile s-au făcut aceste abuzuri, faptul că s-a încălcat lege şi s-au format aceste complete de judecate, prin faptul că preşedintele acestui complet era numit întotdeauna fie preşedintele Înaltei Curţi, fie adjunctul, era evident că erau complete de comandă. Dacă nimereai pe culoar, aşa cum am nimerit eu, spre exemplu, nu aveai nicio şansă la o judecată corectă.

Klaus Iohannis, șeful statului
Klaus Iohannis, șeful statului

Nu aveam cum să fiu judecată corect cu Ionuţ Matei, în completul meu de judecată, sau cu doamna Simona Popescu. Iar lucrul acesta a fost constatat în mod absolut curajos de CCR. Acest sistem prin care adversarii puterii oculte din România sunt executaţi sau erau executaţi, şi anume un dosar creat la SRI, preluat de DNA-ul lui Kovesi şi apoi trimis la ÎCCJ, unde completurile de cinci judecători dădeau sentinţe la comandă, era un sistem foarte bine pus la punct în care adversarii sistemului ocult erau executaţi şi scoşi din joc, fără nicio şansă la o judecată corectă. Motivul era acesta.. de a lăsa cale liberă sistemului condus multă vreme de Coldea, de Kovesi, de doamna Stanciu în strategia lor de a conduce România în mod ocult şi ilegal”, a mai declarat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×