Gheorghe Dincă îi roagă pe părinții Alexandrei Măceşanu să nu îl mai jignească. Amănuntul important care lipsește din confesiunea suspectului

Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 11:59
Gheorghe Dincă îi roagă pe părinții Alexandrei Măceşanu să nu îl mai jignească. Amănuntul important care lipsește din confesiunea suspectului
Dincă le-a trimis părinților Alexandrei Măceșanu un mesaj socant ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Prin intermediul a trei foi scrise de mână, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, le-a transmis părinților Alexandrei Măceşanu să aibă încredere în anchetatori şi îi asigură că dosarul e solid.

Mesajul presupusului criminal, transmis de Alexandru Cumpănaşu

Informația a intrat pentru prima oară în atenția presei după ce Alexandru Cumpănașu, pe 14 ianuarie prin intermediul unei transmisiuni în direct pe Facebook. Redăm textul scrisorii pe care Dincă le-a trimis-o părinţilor Alexandrei.

Familiei Măceşanu nu doresc să vă fac suferinţa şi mai grea, deoarece vă înţeleg cât de mult vă doriţi să apară vie Alexandra acasă. Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră că aveţi mult, mult bun simţ şi vorbiţi doar de ce simţiţi în legătură cu Alexandra şi nu jigniţi pe nimeni, mai ales pe mine, deşi recunosc că merit din partea dumneavoastră tot felul de jigniri, blesteme, păreri, ameninţări şi tot felul de cuvinte, le merit pe toate pentru fapta mea nesăbuită şi comportamentul meu faţă de Alexandra.

Aveţi toţi din familie mult mai mult de 7 ani (n.r. – de acasă), chiar dacă sunteţi din Reşca, nu are importanţă unde ne naştem fiecare dintre noi, important este că aţi primit o mare educaţie de la părinţii dumneavoastră, de aceea vă comportaţi, chiar şi în aceste momente foarte, foarte grele din viaţa dumneavoastră, foarte normal”, ar fi mărturisit Dincă.

Dincă nu și-a cerut și scuze

Mai mult, Gheorghe Dincă le-ar fi spus părinților victimei că îi respectă, dar nu și-a cerut și scuze. „Eu vă stimez, vă respect şi vă urez multă, multă sănătate celor din familia Măceşanu, chiar dacă eu sunt acel criminal al lui Alexandra.

Vă scriu aceste rânduri numai din respect pentru Alexandra şi dumneavoastră, pentru că nu pot să înţeleg de unde aveţi puterea, în aceste momente foarte grele din vieţile dumneavoastră, să folosiţi public acest bun simţ de a nu mă jigni şi a dispune de un aşa mare caracter, ce la multe alte persoane le lipsesc, chiar dacă nu se află în situaţia dumneavoastră.

Controversatul caz al crimelor de la Caracal

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, două tinere în vârstă de 16 respectiv 19 ani, au dispărut din zona Caracal pe 14 aprilie și respectiv 24 iulie 2018. Prima dintre fete a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi, la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române,  Ioan Buda,prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×