Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu din cauza apelului telefonic! Adolescenta l-a enervat pentru că aștepta să fie salvată

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
18/01/2020, 10:40
Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu din cauza apelului telefonic! Adolescenta l-a enervat pentru că aștepta să fie salvatăGALERIE FOTO
Gheorghe Dinca este adus la sediul DIICOT din Bucuresti, vineri, 10 ianuarie 2019. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu din cauza apelului telefonic! Cel puțin așa reiese din ancheta DIICOT. Procurorii au dezvăluit în rechizitoriu adevăratul motiv pentru care Gheorghe Dincă a omorât-o pe adolescentă.

Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu din cauza apelului telefonic!

Anchetatorii explică în rechizitoriul cazului de la Caracal faptul că Gheorghe Dincă devenea furios în momentul în care victimele sale deveneau ”neascultătoare”. Mai mult, aceasta ar fi și cauza pentru care Alexandra a fost ucisă.

”Victimele i-au stimulat omnipotența, inculpatul celebrând aptitudinile de control omnipotent asupra victimelor.

Adolescenta l-a enervat pentru că aștepta să fie salvat

Drept urmare, este lesne de imaginat și explicat furia devastatoare care l-a cuprins când a constatat că victimele devin „neascultătoare” și „tupeiste”, provocându-i răni narcisice.

Luiza îi va jigni grav masculinitatea”, se arată în rechizitoriul cazului de la Caracal. ”Alexandra, în schimb, nu este ucisă din cauza apelului telefonic.

Ea este ucisă pentru că, dintr-o dată, devine „tupeistă”, aspect care îl uimește pe inculpat.

Dintr-o dată, Gheorghe Dincă constată că Alexandra devenise „total schimbată” (n.n. Alexandra era încrezătoare că cineva o va salva. Drept urmare, schimbarea de comportament l-a înfuriat pe Gheorghe Dincă)”, mai precizează specialiștii în recizitoriu.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, a anunțat DIICOT

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×