Gheorghe Dincă, interceptat de procurori! A povestit exact ce le-a făcut Alexandrei și Luizei. ”Mi-a plăcut”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 21:18
Gheorghe Dincă, interceptat de procurori! A povestit exact ce le-a făcut Alexandrei și Luizei. ”Mi-a plăcut”
Gheorghe Dinca este principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto: digi24.ro

Procurorii l-au interceptat pe Gheorghe Dincă în celula sa! Monstrul din Caracal i-a făcut confesiuni complete, se pare, colegului său de celulă, iar procurorii au înregistrat toate detaliile oribile pe care acesta le-a mărturisit.

Gheorghe Dincă, interceptat de procurori în celula sa

Dincă i-a spus colegului de suferință cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și cum a scăpat de trupul ei, el spunând însă că nu a știut că fata a alertat autoritățile, potrivit interceptărilor organelor de anchetă, realizate după ce bărbatul a fost încarcerat, scrie Digi 24.

El i-a povestit cu lux de amănunte cum s-au desfășurat lucrurile în cazul răpirii, violării și apoi uciderii Alexandrei dar și a Luizei. În plus, în timp ce vorbește despre cele două adolescente, Dincă le numește „prima” și „a doua”, fiind pentru el simple obiecte sexuale, lipsite de viață, notează procurorii.

„Păi uite, nu vezi că mi-a plăcut, de-aia sunt aici”

Gheorghe Dincă a mărturisit, în spatele gratiilor, că nu a știut că Alexandra a apelat la serviciul de urgență 112, spunând chiar: ”Dacă-mi arăta aia telefonul cădeam jos”.

După ce i-a mărturisit totul colegului său de celulă, procurorii au mai interceptat și finalul conversației, în care monstrul din Caracal este întrebat de colegul său dacă i-a plăcut să facă toate lucrurile de care este acuzat de procurori. Răspunsul i-a șocat chiar și anchetatori: „Păi uite, nu vezi că mi-a plăcut, de-aia sunt aici”, a spus Dincă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Alături de el, a mai fost trimis în judecată și omul său de bază, Ştefan Risipiţianu, care ar fi violat-o și el pe Luia Melencu, cu acordul lui Gheorghe Dincă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×