Gheorghe Dincă și-a transformat casa într-o adevărată închisoare! Procurorii i-au făcut și profilul sexual al monstrului din Caracal

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 17:45
Gheorghe Dincă și-a transformat casa într-o adevărată închisoare! Procurorii i-au făcut și profilul sexual al monstrului din Caracal
Gheorghe Dincă și-a transformat casa într-o adevărată închisoare. Sursa foto: antena3.ro

Procurorii care s-au ocupat de cazul lui crimelor din Caracal spun că Gheorghe Dincă își transformase locuința într-o adevărată închisoare, cu ferestre betonate, potrivit Antena 3, care citează din rechizitoriu.

Gheorghe Dincă și-a transformat casa într-o adevărată închisoare

Potrivit aceleiași surse, Gheorghe Dincă a pregătit camera torturii încă din luna februarie a anului 2019, cu câteva luni înainte să își pună planurile diabolice în practică.

Tot procurorii, ajutați de experți în medicină, au făcut o radiografie a comportamentului sexual al lui Gheorghe Dincă. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Dincă făcuse ample pregătiri în gospodărie, printre acestea și camera ”groazei”, acolo unde se crede că au fost ținute și au fost violate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Care este profilul sexual al monstrului din Caracal

”Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale.

În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți,  în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună, se arată în rechizitoriul procurorilor”, mai spun procurorii, potrivit Antena 3.

Ștefan Risipițeanu a văzut-o pe Luiza în mașină și a vrut să o violeze

În rechizitoriul procurorilor se mai vorbește și de complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu. Acesta a observat-o pe Luiza legată în mașina criminalului din Caracal și, chiar dacă fata i-a cerut ajutorul, acesta nu a schițat niciun gest de compasiune. Mai mult decât atât, l-a întrebat pe Dincă dacă nu poate să întrețină și el raporturi intime cu aceasta.

„Situația creată l-a înfuriat pe inculpatul DINCĂ GHEORGHE, acesta având inițial intenția să-l agreseze pe ”Fănică”, însă a realizat rapid tardivitatea unei astfel de atitudini, deoarece inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN îl surprinsese cu fata sechestrată în autoturism și o auzise strigând după ajutor. Atunci inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a decis să-i ofere o explicație sumară inculpatului RISIPIȚEANU ȘTEFAN, spunându-i că este „o fată cu care a aranjat” să întrețină raporturi sexuale.

Imediat, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN i-a cerut lui DINCĂ GHEORGHE să-i permită și lui să întrețină un raport sexual cu aceasta, întrucât nu mai avusese relații intime de foarte mult timp. 

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE i-a cerut lui RISIPIȚEANU ȘTEFAN să meargă în curte, la foișorul aflat lângă zona cu nutrii, să își facă țigări din tutun și hârtie de ziar, promițându-i că va discuta cu persoana din mașină dacă aceasta ar dori să întrețină relații sexuale și cu el”, se mai arată în rechizitoriu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×