Gheorghe Dincă ar fi ascuns o întreagă avere de care știe doar un prieten

Gheorghe Dincă ar fi ascuns o întreagă avere de care știe doar un prieten
Gheorghe Dincă ar fi ascuns o întreagă avere de care știe doar un prieten *foto: capital.ro

România Tv vine cu o nouă informație în dosarul Caracal. Mai exact, jurnaliștii de la acest post de televiziune au discutat despre ipoteza că Gheorghe Dincă ar fi ascuns bani în curtea casei sale din Caracal. Mai exact, Dincă ar fi îngropat 100.000 de euro într-un loc secret.

Gheorghe Dincă ar fi ascuns o avere

„De asemenea, având în vedere faptul că numitul, Dincă Gheorghe a agonisit toată viața și nu a cheltuit, aceasta a precizat prietenului «Neagu» că îi va spune unde a îngropat suma de bani economisită de-a lungul timpului, aproximativ 100.000 de euro, suma de bani în cauză fiind îngropată în alt loc decât curtea imobilului său de domiciliu din Caracal”, se arată în dosarul lui Gheorghe Dincă, după cum a arătat jurnalistul Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii moderate de el la România Tv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. El este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Ce avere are criminalul de la Caracal

De altfel, potrivit procurorilor, Gheorghe Dincă deține o avere considerabilă care se ridică la valoarea de peste 100.000 de euro. Astfel, potrivit rechizitoriului, procurorii DIICOT au confiscat și au pus sechestru pe mai multe terenuri intravilane deținute de Gheorghe Dincă împreună cu soția sa, Elena Dincă. Criminalul din Caracal are pe numele său un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.184 de metri pătrați, estimat la valoarea de 17.760 de euro.

În proprietatea lui Dincă mai apare un teren intravilan trecut la categoria de folosință „curți și construcții” compus din 3.076 metri pătrați care se ridică la valoarea de 53.800 de euro. Cele două terenuri au fost achiziționate în timpul căsniciei, prin urmare Elena Dincă are dreptul la jumătate.

Gheorghe Dincă și soția sa mai au un teren de 463 de metri pătrați estimat la valoarea de circa 6.945 de euro. De asemenea, criminalul din Caracal mai are un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.856 metri pătrați, evaluat la prețul de 27.840 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×