Gheorghe Dincă a mai făcut o victimă în Caracal? O tânără susține că a fost răpită și sechestrată în casa acestuia

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
09/01/2020, 12:17
Gheorghe Dincă a mai făcut o victimă în Caracal? O tânără susține că a fost răpită și sechestrată în casa acestuia
Gheorghe Dincă a mai făcut o victimă în Caracal. Sursa foto: click.ro

O fată de 17 ani susține că a fost răpită și ea de Gheorghe Dincă! Tânăra susține că a fost luată de pe stradă de monstrul din Caracal și dusă acasă la el, unde se mai afla sechestrată o copilă de numai 12 ani, scrie observator.tv!

Gheorghe Dincă a mai făcut o victimă în Caracal?

Fata respectivă l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, căruia ia spus prin tot ce a trecut. Adolescenta a recunoscut că a ținut totul secret deoarece i-a fost foarte frică de Gheorghe Dincă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Spre deosebire de cele două cazuri pentru care este cercetat, cel al Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu, noul caz are ceva schimbat în modul de operare al lui Gheorghe Dincă, care s-ar fi folosit de o subsanță cu care și-a adormit victima.

Fata de 17 ani spune că a fost răpită de pe stradă de Gheorghe Dincă

Prin intermediul Facebook Messenger, fata, care a precizat că în prezent locuieşte cu părinţii în Germania, i-a povestit bunicului Luizei Melencu tot ce i s-a întâmplat.

”Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, a scris tânăra în mesajul trimis pe Facebook.

Mai mult, tânăra a povestit cum a fost răpită de pe stradă, dar şi ce a găsit în casa lui Dincă din Caracal.

”Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după…”, a povestit fata.

”Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea”

Ulterior, la fel ca şi în cazul Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, Gheorghe Dincă ar fi dus-o pe fată în casa lui din Caracal. ”M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a mai explicat tânăra de 17 ani.

Bunicul Luizei i-a scris apoi dacă este de acord să vorbească personal cu familia lui şi să depună mărturie împotriva lui Gheorghe Dincă, însă fata a spus că nu o lasă părinții ei.

”Am vorbit cu părinţii mei şi au spus că nu mă lasă să mă întâlnesc cu dumneavoastră, din păcate. Dar eu mai insist. Fata aia de 12 ani era de două luni în casa lui Dincă. 12 ani, vă daţi seama?”, a mai explicat fata.

rămâne de văzut dacă procurorii vor încerca să ia egătura cu fata din Germania pentru a afla dacă aceasta spune sau nu adevărul. Între timp, aceștia lucrează de zor pentru a-l trimite pe Gheorghe Dincă în judecată, deoarece legea nu permite arestul peste 180 de zile, așa că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×