Gheorghe Dincă, înapoi la DIICOT! Monstrul din Caracal nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu și susține că ar fi avut mai mulți complici UPDATE

Bogdan Solomon    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 17:46
Gheorghe Dincă, înapoi la DIICOT! Monstrul din Caracal nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu și susține că ar fi avut mai mulți complici UPDATE GALERIE FOTO
Casa în care se crede că Gheorghe Dincă și-a ucis victimele. sursa foto - MEDIAFAX FOTO

Gheorghe Dincă, înapoi la DIICOT! Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest și dus din nou DIICOT, acolo unde urmează să fie audiat de procurori.

UPDATE, ora 17.57: Gheorghe Dincă a oferit noi detalii înfiorătoare cu privire la chinurile îndurate de Luiza Melencu în casa groazei. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, monstrul din Caracal le-ar fi mărturisit procurorilor DIICOT că  a avut complici la răpirea fetei, dar și că aceasta ar fi fost violată de mai mulți bărbați.


Gheorghe Dincă, înapoi la DIICOT!

Se întâmplă lucrul acesta după ce monstrul din Caracal, aşa cum a fost poreclit de opinia publică, si-a schimbat declaratia initială. Concret, spre stupoarea anchetatorilor, acesta nu mai recunoaste acum ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019.

De remarcat că la audiere participa si avocata familiei Melencu, cea care a spus ca la dosar nu exista niciun fel de probe, în afara declarațiilor date de Gheorghe Dincă.

Monstrul din Caracal nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu

Vă readucem aminte că la începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măcesanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie si, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Mai mult de atât, acesta a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei paduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiștii nu au reușit să stabilească cui aparține ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Între timp, Gheorghe Dincă vrea să aibă o pedeapsă mai mică, iar în ultima perioadă ar fi făcut demersuri în acest sens. Avocatul criminalului de la Caracal a precizat că clientul său și-a schimbat într-adevăr declarația.

„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest”, a spus avocatul lui Dincă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×