Alexandru Cumpănaşu a răbufnit după dezvăluirile DIICOT: „Nu spuneau ei că Dincă nu a avut complici? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 17:30
Alexandru Cumpănaşu a răbufnit după dezvăluirile DIICOT: „Nu spuneau ei că Dincă nu a avut complici? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?”
Alexandru Cumpănașu nou atac la DIICOT. Sursa foto: aktual24.ro

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook, după ce DIICOT a declarat azi că l-a reţinut pe complicele lui Dincă, care de altfel a și violat-o pe Luiza Melencu.

„După 7 luni, DIICOTa descoperit că Dincă a avut un complice care a violat-o pe Luiza Melencu. Aduc aminte că acest lucru a fost adus la cunoștiința DIICOT prin declarația martorului RAJ, luat de la mine din birou de către procurorii DIICOT, în urmă cu 3 luni”, spune Alexandru Cumpănașu pe rețeaua de scoializare.

Atunci l-au crezut nebun. Astăzi, COINCIDENȚĂ, pentru a acoperi mediatic monstruozitatea deciziei CSM de revocare a suspendării și întoarcerea la munca de procuror-ticălos a lui Popescu, DIICOT vine și aruncă această bombă pentru a discuta despre complicele indicat de Raj de 3 luni, și nu despre decizia CSM.

De cât timp știe DIICOT de violul asupra Luizei? Nu spuneau ei că Dincă nu a avut complici? De ce nu l-au prins mai devreme pe acest nemernic? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?”, a postat Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook.

Avocatul familiei Măceşanu a ieşit şi el cu o declaraţie de presă azi, imediat după ce DIICOT a anunţat reţinerea suspectului

„Am aflat din conferinţa de presa despre această reţinere. Noi am iesit de la audierea cu Dinca. Ieri am fost sa vedem dosarul sa-l studiem. Nimeni nu ne-a spus nimic.

Noi suntem aici, iar conducerea DIICOT explica faptul ca au arestat. Noua nu ne-a spus nimic. Suntem sfidati. Nu stim daca au abuzat-o. Dinca nu mai vrea sa dea declaratii.

Vine la DIICOT si transcrie declaratiile de mana. Vine cu servite. Dinca si-a schimbat din nou toate declaratiile. Si le scrie in arest si le transcrie aici. A schimbat total elementele esentiale. Modul cum a facut crimele”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Măceșanu.

Violatorul Luizei era bun prieten cu Gheorghe Dincă și era unul dintre suspecții cazului, întrucât pe mâinile sale s-au descoperit arsuri produse de foc, care au atras atenția reporterilor încă din primele zile ale investigației cazului.

Pe numele său Ștefan Risipiceanu, bărbatul nu are un venit stabil. El era un apropiat de-ai lui Dincă și îl ajuta la muncile câmpului. El a încercat să se apere în direct la televizor și să se disculpe de orice vină în cazurile crimelor de la Caracal. Risipiceanu susținea că este ars pe mâini de la soare.

Complicele lui Gheorghe Dincă a petrecut mult timp sub același acoperiș cu Gheorghe Dincă

Risipiceanu a povestit că își petrecea mult timp în casa criminalului de la Caracal: „Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00″, a mai spus bărbatul, la  Acces Direct.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×