El este bărbatul reținut de DIICOT în cazul Luizei Melencu. Complicele lui Gheorghe Dincă a dormit două săptămâni în casa groazei (surse)

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 16:32
El este bărbatul reținut de DIICOT în cazul Luizei Melencu. Complicele lui Gheorghe Dincă a dormit două săptămâni în casa groazei (surse)
Cine este Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă *foto: Acces Direct

Informație bombă în cazul anchetei de la Caracal. Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă este la rândul său acuzat de faptul că a fost complice în cazul crimei Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute și despre care se spune că ar fi fost ucisă de criminalul din Caracal.

Este vorba despre unul dintre vecinii bărbatului din Caracal, apropiat al criminalului, care a spus că a fost prieten cu acesta și despre care s-a aflat că ar fi violat-o pe Luiza cât timp a stat captivă în „casa groazei”.

El este bărbatul reținut de DIICOT în cazul Luizei Melencu

Violatorul Luizei era bun prieten cu Gheorghe Dincă și era unul dintre suspecții cazului, întrucât pe mâinile sale s-au descoperit arsuri produse de foc, care au atras atenția reporterilor încă din primele zile ale investigației cazului.

Pe numele său Ștefan Risipiceanu, bărbatul nu are un venit stabil. El era un apropiat de-ai lui Dincă și îl ajuta la muncile câmpului. El a încercat să se apere în direct la televizor și să se disculpe de orice vină în cazurile crimelor de la Caracal. Risipiceanu susținea că este ars pe mâini de la soare.

Complicele lui Gheorghe Dincă a petrecut mult timp sub același acoperiș cu Gheorghe Dincă

Risipiceanu a povestit că își petrecea mult timp în casa criminalului de la Caracal: „Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00″, a mai spus bărbatul, la Acces Direct.

Interesant este că prietenul lui Gheorghe Dincă nu este acuzat de cele două crime, ci este reținut doar pentru viol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×