Tonel Pop, dezvăluiri de ultima oră! Gheorghe Dincă a avut complice, dar familia Luizei Melencu nu a fost informată

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
27/11/2019, 16:20
Tonel Pop, dezvăluiri de ultima oră! Gheorghe Dincă a avut complice, dar familia Luizei Melencu nu a fost informată
Tonel Pop, declaraţii bombă. Sursa foto: Facebook

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut dezăluiri uimitoare despre Gheorghe Dincă, despre care spune că şi-a schimbat din nou declaraţiile. În acelaşi timp, acesta este foarte deranjat de modul în care DIICOT a ales să lucreze privind frunizarea de noi informaţii privind cazul de la Caracal.

Tonel Pop, despre noile informaţii din cazul Caracal

Este vorba despre încă un bărbat cu care Gheorghe Dincă ar fi lucrat, un complice, fapt de care familia Luizei Melencu nu ar fi fost încă informată. Redăm declaraţia avocatului: „Nimic din dosar nu arăta aşa ceva. O chestie neloială, care întrece orice măsură. Noi care suntem aici, nouă nu ne-a spus nimeni niciun cuvânt.

Suntem sfidaţi! Nu ştim dacă a abuzat-o, este o variantă. Este o anchetă de care noi habar nu avem şi urmărim cu şeful DIICOT expune tot. Noi am fi vrut să îi punem nişte întrebări lui Dincă. El nu mai vrea să dea declaraţii, vine şi le scrie în arest, după cum îi dictează.

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă

Apoi vine la DIICOT şi vine cu declaraţiile servite! Să vă spun ca o noutate, Dincă şi-a schimbat toate declaraţiile, le-a răsturnat! El nu face faţă să dea declaraţii şi să îi punem întrebări. A schimbat total elementele esenţiale. Nu vă pot spune exact, să vă spună de la DIICOT, pentru că pe noi ne informează ultimii. Are vreo şapte variante până acum”, a declarat Tonel Pop, de la sediul DIICOT.

Noua informare DIICOT, făcută de cătră procuorul şef adjunct al direcţiei, Girgiana Hosu, a adus la lumină faptul că Gheorghe Dincă a avut un complice în cazul Luizei Melencu. Acest bărbat, pe nume Ştefan Risipiceanu, a fost deja reţinut, fiind suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×