Breaking News! Gheorghe Dincă nu a acţionat singur. Încă un bărbat a fost reţinut în cazul Caracal

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 16:16
Breaking News! Gheorghe Dincă nu a acţionat singur. Încă un bărbat a fost reţinut în cazul Caracal
Încă un bărbat a fost reţinut în cazul Caracal

Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Se pare că Gheorghe Dincă nu a acționat singur, așa cum au susținut famiile celor două posibile victime!

Încă un bărbat a fost reţinut în cazul Caracal

Procurorul șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Giorgiana Hosu, a anunțat, miercuri, într-o o conferință de presă, că în cazul Caracal a mai fost reținut un bărbat!

Procurorul a declarat că acest al doilea bărbat reținut este suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută din luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o și i-a ars trupul!

Cazul Caracal va fi soluționat până la sfârșitul anului

Procurorul DIICOT a mai anunțat că dosarul Caracal va fi finalizat până la sfârșitul anului. Redăm mai jos declarația completă a procurorului șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Giorgiana Hosu.

„Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale.
La 14 aprilie, în jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut”, a transmis azi Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.
La explicaţiile ocupate de Dincă Gheorghe, în sensul că victima e o fată pe care a adus-o pentru a intreţine relaţii sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat să îi permită şi lui intreţinerea unei asemenea relaţii cu Melencu Luiza.
În aceste imprejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord. Astfel, în aceeaşi zi, în camera unde dormea Dincă, prin constrângere manifestată prin violenţă fizică şi verbală, cei doi au violat-o pe tânără”, a explicat Hosu.
„Pentru a înlătura orice speculaţie, vreau să fac o subliniere importantă: acest inculpat nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.
De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participaţie la comiterea infracţiunilor reţinute deja în sarcina inculpatului Dincă Gheorghe (omor, n.r.).
Cu alte cuvinte, inculpatul reţinut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gheorghe Dincă”, a mai spus adjunctul DIICOT.
Conform celor spuse de Hosu, omul reținut acum ar fi observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în maşina lui Dincă. El făcea parte de altfel din anturajul lui Gheorghe Dincă.
Atunci când a fost reţinut, acesta a spus anchetatorilor că i-ar fi cerut lui Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra sechestrată. Bărbatul era în trecut folosit de Dincă la muncile din gospodărie.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×