Mărturia care schimbă total cazul Caracal! „Fetele nu sunt moarte”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 15:18
Mărturia care schimbă total cazul Caracal! „Fetele nu sunt moarte” GALERIE FOTO
Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar putea fi în viață. Sursa foto - facebook

Mărturia care schimbă total cazul Caracal a apărut la postul România TV. Astfel, ipoteza conform căreia Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață devine din ce în ce mai vehiculată în spațiul online și nu numai. Culmea, nici după atât timp, cele două fete nu au fost declarate decedate de autorități și acum rudele speră că Gheorghe Dincă a mințit în fața anchetatorilor. Vă readucem aminte că acesta a declarat că le-a ucis pe cele două.

Mărturia care schimbă total cazul Caracal!

O martoră cu identitate protejată a declarat că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. De altfel și patroana unui local din Napoli a spus, la rândul ei, că a recunoscut-o pe Alexandra Măceșanu după ce aceasta a intrat în barul ei. Luiza Melencu ar fi fost văzută în localitatea Scauri, în apropiere de Napoli. „Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza.

Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri.

Mărturia care schimbă total cazul Caracal! Melencu și Măceșanu
Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt cele două victime ale cazului Caracal. Sursa foto – facebook

„Fetele nu sunt moarte”

Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia. Între timp autoritățile din România așteaptă răspunsul FBI-ului după ce procurorii DIICOT au solicitat ajutorul specialiștilor americani.

Deocamdată un singur lucru este clar – cei de la FBI au părut interesați dacă Gheorghe Dincă a dus fete militarilor americani cantonați în zonă. Presupusul criminal le-a transmis specialiștilor că nu a făcut acest lucru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×