FBI face lumină în cazul Gheorghe Dincă! Bărbatul nu poate fi trimis în judecată

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 15:05
FBI face lumină în cazul Gheorghe Dincă! Bărbatul nu poate fi trimis în judecată GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

FBI face lumină în cazul Gheorghe Dincă și conform avocatului familiei Luizei Melencu americanii au transmis că presupusul criminal nu poate fi trimis în judecată. Tonel Pop a declarat că la FBI au fost trimise niște ‘falsuri’ din care nu se poate extrage ADN-ul. „La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici macar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

FBI face lumină în cazul Gheorghe Dincă!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva. La cadavru, nu spun la care, daca nu gasesti oasele bazinului sau ale craniului nu poti determina sexul.

Si atunci determini pe cromozomi. Daca nu ai putut lua ADN, care este izvorul celulei, cum ai putut sa determini sexul? Pentru ca trebuie sa gasesti cromozomii! Practic sunt intr-o nebunie, daca nu ai gasit ADN, asa cum au spus, dar nu au nici bazin, nici oasele capului, nu ai cum sa determini sexul! In laborator nu au gasit celule sa vada daca e om sau alte specii.

FBI face lumină în cazul Gheorghe Dincă! Dincă
Gheorghe Dincă a fost audiat și de specialiștii FBI. Sursa foto – facebook

Bărbatul nu poate fi trimis în judecată

Procurorii nu mi-au permis sa pun intrebari incuietoare pentru acesti specialisti, indicandu-mi ca daca vreau intrebari amanuntite sa ii intreb in dosarul in care sunt faptuitori. A fost un impediment, nu am putut sa intreb daca INML are acreditare legala si internationala obligatorie. Nu am avut practic cum să îmi fac meseria cap coadă.

Si credeti-ma ca nu le au pe toate! Daca tragem linie, pentru ca judecatorii vor avea nevoie si de opinia specialistilor, cand vor afla ca nu au putut scoate cromozomii, ce sa mai ne ducem sa spunem ca sunt ale Luizei sau Alexandrei?”, a spus Tonel Pop.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×