Reporter Pro TV, arestat de FBI în Statele Unite. Poate primi peste 20 de ani de închisoare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 14:39
Reporter Pro TV, arestat de FBI în Statele Unite. Poate primi peste 20 de ani de închisoare GALERIE FOTO
Reporter Pro TV arestat în Statele Unite pentru clonare de carduri. Sursa foto: blacknews.ro

Un fost reporter Pro TV a fost arestat în Statele Unite și riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare! Cel care apărea alături de toate vedetele din România a renunțat la presă și a plecat să-și trăiască visul american. Visul lui a fost foarte frumos, până s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Fost reporter Pro TV, arestat de FBI în Statele Unite pentru clonare de carduri

Fostul reporter este acuzat de anchetatorii FBI că face parte dintr-o rețea infracţională care a adus prejudicii de peste 20 de milioane de dolari. Gruparea respectivă se ocupa de clonarea cardurilor. Reţeaua a fost destructurată, la începutul lunii octombrie a acestui an, de FBI. 13 români, patru americani şi un grec au fost arestaţi, potrivit cancan.ro.

Unul dintre membrii acestei grupări infracționale ar fi intervievat zeci de vedete din România, din postura de reporter la emisiunea ”La Mruță”. Fostul reporter s-ar fi pozat alături de Andra şi Cătălin Măruţă, Victor Slav, Bianca Drăguşanu, Mihaela Rădulescu sau Radu Beligan.

Reporter Pro TV arestat în Statele Unite pentru clonare de carduri
Reporter Pro TV arestat în Statele Unite pentru clonare de carduri. Sursa foto: voceavalcii.ro

Reporterul a intervievat zeci de vedete din România

Putea fi văzut, în culisele emisiunii „La Măruţă”, împreună cu ale nume “grele” din showbiz – Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Voica şi Gina Pistol. Giani Kiriţă l-a ţinut după umeri, iar Vica Blochina a apărut, la rândul ei, în compania reporterului cercetat acum de FBI.

Înainte să plece în SUA, colegii săi de televiziune îl suspectau că ar fi avut alte preferițe sexuale. Suspiciunile lor au fost confirmate atunci când tânărul a ajuns pe tărâmul făgăduinței, unde i-a jurat credință unui alt bărbat, cu care s-a și căsătorit.

Cancan.ro scrie că fostul reporter Pro TV s-ar fi căsătorit cu un bărbat în America, obţinând, în felul acesta, şi mult dorita rezidenţă în ţara deschisă tuturor posibilităţilor. Fostul jurnalist a intrat în combinații ilegale cu membrii grupării și se pare că a fost primul care ar fi fost săltați de polițiști. Acesta i-a turnat pe toți colegii de infracțiuni, în speranța că judecătorii vor ține seama de colaborarea cu organele de poliție.

După arestarea membrilor bandei, Departamentul de Justiţie SUA a emis şi un comunicat, iar numele celor implicați au devenit publice. Aceștia sunt, potrivit cancan.ro, pe lângă reporterul respectiv: Florian Claudiu Martin – Jane Hoţul, Alex Donati, Raul Ionuţ Vidrăşan – zis „The Boy”, Mircea Constantinescu – zis Sobo, Nikolaos Limberatos – zis Nicu Limberto, Cristian Costea – zis Momo, Alin Haneş Călugăru, Ionela Constantinescu – zisă Pitica, Theofrastos Lymberatos, Andrew Eliopoulos, Valentin Petrescu – zis Zoltan Pruma, Peter Samolis, Kelly Karki Lam, Dragoş Diaconu, Mădălin Alexandru Anca, Cristian Ulmanu – zis Boris Moravec și Iuliana Mihăilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×