Noi detalii în cazul Caracal. Cum a fost răpită, de fapt, Alexandra Măceșanu: „Există filmări. O leagă, apoi urcă la volan”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/08/2019, 08:27
Noi detalii în cazul Caracal. Cum a fost răpită, de fapt, Alexandra Măceșanu: „Există filmări. O leagă, apoi urcă la volan”
Se știe cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. Sursa foto: Observator Antena 1

Avocatul care reprezintă familia Melencu în dosarul crimelor de la Caracal susține că se știe cum a fost răpită cealaltă victimă a asasinului, Alexandra Măceșanu. Tonel Pop a declarat la Antena 3 că există filmări cu momentul în care tânăra e 15 ani a fost băgată în mașină și vrea să iasă din autovehiculul bărbatului, dar nu poate.

Cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. Imaginile pe care le-ar avea deja autoritățile

Conform avocatului familiei Melencu, imaginile de pe camerele de supraveghere din oraș surprind ce s-a întâmplat cu exactitate în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie 2019, atunci când Alexandra a dispărut fără urmă. Avocatul spune că Dincă o lovește puternic, iar apoi o bagă forțat în mașină. Tonel Pop spune că anumite persoane chiar au aceste înregistrări și s-ar putea ca ele să fie difuzate în curând.

„Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum ea, la un moment dat, a vrut să iasă din maşină, cum o loveşte cu pumnul în faţă, cum el deschide portiera pe dinafară şi intră peste ea”, a declarat Pop la Antena 3.

alexandra macesanu rapita
Există mai multe înregistrări în acest dosar care nu au fost încă publicate în media. Sursa foto: Observator Antena 1

Alexandra a stat 20 de minute cu criminalul în mașina parcată

„Şi stă vreo 20 de minute individul acolo, cu maşina parcată. O leagă, apoi urcă la volan şi pleacă mai departe, în centrul oraşului. Există persoane care au aceste filmări”, a mai spus avocatul familiei Luizei.

Se pare că Dincă i-a dat câteva palme fetei și apoi a legat-o cu mâinile la spate ca să nu se poată apăra. Procurorii au reînceput cercetările la casa groazei din Caracal la sfârșitul săptămânii trecute, cu 7 zile de întârziere, lucru care a trezit numeroase suspiciuni. Dacă în cazul Alexandrei există câteva probe care ar indica faptul că adolescenta a fost ucisă de psihopat. Încă este neclar cum a reușit acesta să ardă cadavrul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×