Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
01/08/2019, 10:26
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”
Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi când a auzit vocea Alexandrei. Sursa foto: wowbiz.ro

Evenimentele tulburătoare petrecute recent în Caracal, două tinere fiind sechestrate, violate și probabil ucise de un mecanic auto în vârstă de 66 de ani au îndurerat și, implicit, revoltat întreaga opinie publică. În plus, cele mai reprezentative figuri ale showbiz-ului românesc nu au putut nici ele să rămână indiferente în fața unei asemnea tragedii.

Ce a scris Andreea Bălan după crimele din Caracal

Este și cazul Andreei Bălan, îndrăgita artistă și vedetă de televiziune, ținând să împărtășească tuturor trăirile sale din ultimele zile. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, frumoasa blondină a făcut un exercițiu de imaginație, precizând că nu poate spune cu exactitate ce ar face dacă proprii copii s-ar afla într-o situație similară cu cea a Alexandrei, adolescenta de 15 ani care a reușit să apeleze la numărul de urgență 112, izbindu-se, din păcate, de nepăsarea și incompetența autorităților.

Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui.
Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.  Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să o mai și mintă că „ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa”
, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Facebook.

Tragedia din Caracal a afectat-o și pe Andreea Bălan. Sursa foto: a1.ro
Tragedia din Caracal a afectat-o și pe Andreea Bălan. Sursa foto: a1.ro

Andreea Bălan, tulburată de vocea Alexandrei

Totodată, cunoscuta cântăreață a avut puterea să asculte înregistrarea tulburătoare a discuțiilor purtate de Alexandra în timpul apelurilor la 112, mărturisind că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care a auzit vocea tinerei.

Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare…tare rău.  Eu acum ce le învăț pe fetele mele, să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?”, a mai transmis Andreea Bălan pe respectiva rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×