Veste tristă pentru Andreea Bălan. Nu mai poate face copii! Verdictul medicilor pentru cântăreață

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 17:22
Veste tristă pentru Andreea Bălan. Nu mai poate face copii! Verdictul medicilor pentru cântăreață GALERIE FOTO
Veste tristă pentru Andreea Bălan. Nu mai poate face copii!

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele în ultima perioadă. După toate problemele pe care le-a suferit cu cea de-a doua sarcină, artista și-a anunțat publicul că nu va mai putea avea copii. Interpreta de muzică ușoară a fost internată mult timp în spital, căci a fost operată de trei ori în doar câteva săptămâni din cauza problemelor uriașe cu care s-a confruntat după ce și-a adus pe lume al doilea copil, pe Clara Maria.

Veste tristă pentru Andreea Bălan. Artista nu mai poate face copii

Invitată într-o emisiune de televiziune, îndrăgita artistă a povestit, cu părere de rău, că nu vede că va mai putea avea copii. „Copii nu cred că nu mai pot avea”, a spus Andreea. George, protectiv cu mama copiilor săi, a intervenit.

„Da, indiferent de ce erau, băieți sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulțumim că sunt sănătoși. Noi să fim sănătoși…”, a spus George Burcea, soțul Andreei Bălan.

Veste tristă pentru Andreea Bălan. Nu mai poate face copii! Verdictul medicilor pentru cântăreață
Verdictul medicilor pentru cântăreață

”Am plâns două nopți la rând foarte mult”

Despre ultima intervenție, artista spune ca a fost cea mai grea dintre toate. De altfel, după acea operație, solista a fost țintuită la pat, fiind nevoită și să stea din nou 24 de ore la terapie intensivă. „Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter (n.r. în coloana), ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie Intensivă.

Nu pot să fac efort deloc. Stau în casă. Abia am venit la emisiune, aici la voi. Acasa el mi-a povestit cum e sa-ti vezi partenera la un pas de moarte si am plans mult, foarte mult am plans. Adica am iesit din spital pe 8 Martie, toata anesteziata cu baloane cu maimutoi, cu vloguri si a doua zi sambata cand mi-a povestit si mama, mi-a povestit si el si am mai vorbit si cu prietenii apropiati, atunci am cazut si abia atunci am realizat ca intradevar a fost foarte grav si ca era sa mor. E un caz destul de rar si imprevizibil. Am plans doua nopti la rand foarte mult”, a povestit Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×