Cum l-a ironizat Marian Godină pe Mircea Badea, după K.O! Postarea a devenit virală

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
02/02/2019, 22:41
Cum l-a ironizat Marian Godină pe Mircea Badea, după K.O! Postarea a devenit virală GALERIE FOTO
Cum l-a ironizat Marian Godină pe Mircea Badea, după K.O! Postarea a devenit virală

Marian Godină l-a ironizat și el pe Mircea Badea, după bătaia luată de la motociclistul Tedi Emi. „Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp. ???”, a scris Marian Godină pe contul său de pe o rețea de socializare. 

Eu nu am avut timp sa l vad….am clipit exact atunci…?”, i-a comentat unul dintre urmăritori, lui Marian Godină la postarea despre bătaia luată de Mircea Badea. Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a pierdut lupta cu motociclistul Tedi Emi, campion național de Muay Thai. Partida a avut loc într-un mall din București, iar vedeta Antenei 1 a rezistat în fața luptătorului profesionist doar șase secunde. 

Marian Godină a râs de Mircea Badea, dupa K.O! Replica sa a devenit virală

Marian Godină a râs și el de Mircea Badea. Fostul polițist l-a ironizat pe prezentatorul TV, după ce acesta a rezistat în ring doar șase secunde în fața motociclistului Tedi Emi.  Postarea lui Marian Godină a devenit virală, iar utilizatorii au râs și ei de Mircea Badea. „Singurul meci care a durat mai mult in reluare decat in direct! ?” , a fost comentariul unui utilizator.  Altul a scris că „Badea știe bătaie,că a mai luat ?”, aluzie la faptul că este a doua oară când Mircea Badea este învins de motociclistul Tedi Emi.

„Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp. ???”, a scris Marian Godină

Mircea Badea a reacționat și el pe contul său. „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.”, a scris Mircea Badea care a ținut să completeze că s-a exagerat cu faptul că a avut mari probleme după luptă.

„P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”, a fost completarea vedetei de la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×