„Ai făcut statul paralel cu podeaua!” Topul glumelor și meme-urilor după ce Mircea Badea a fost făcut K.O într-un mall din Capitală

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
02/02/2019, 21:42
„Ai făcut statul paralel cu podeaua!” Topul glumelor și meme-urilor după ce Mircea Badea a fost făcut K.O într-un mall din Capitală GALERIE FOTO
"Ai făcut statul paralel cu podeaua!" Topul glumelor și meme-urilor după ce Mircea Badea a fost făcut K.O într-un mall din Capitală
Au apărut și glumele pe seama bătăii încasate de Mircea Badea într-un meci de kickboxing care s-a ținut într-un mall din București. Vedeta Antenei 1 a ajuns la podea în 6 secunde în lupta cu Tedi Emi, motociclistul, luptător de performanță. Acesta îl mai bătuse o dată în 2014„Ai făcut statul paralel cu podeaua!”, au râs internauții de „isprava” lui Mircea Badea.
„Altfel, totul K.O”, i-a comentat cineva pe facebook ironic lui Mircea Badea în care în loc de OK a scris KO, procedeul prin care s-a încheiat lupta sa cu Tedi Emi. „Este platit de Soros cu 50 de lei sa te bata pe unde te prinde!”, i-a replicat un utilizator prezentatorului TV.

Topul glumelor și meme-urilor după ce Mircea Badea a fost făcut K.O!  „Ai luat-o în gura presei”

”A adormit după o bucată”, a scris un internaut pe o rețea de socializare alături de o poză cu bancnota de 1 leu, transformată în 1 bucată. Glumele pe seama bătăii încasate de Mircea Badea au fost multe, dar iată un top al lor. „Ai făcut statul paralel cu podeaua!”, a glumit un utilizator. Altul a râs de Mircea Badea, aluzie la emisiunea sa de la Antena 3. „Ai luat-o în gura presei”, i-a comentat  un internaut pe pagina oficială lui Mircea Badea„Ai stat mai mult lesinat decat in meci.”, i-a scris altul.
Câteva din comentariile la postarea lui Mircea Badea de pe pagina sa de Facebook
„Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.„, a scris fost prima reacție a lui Mircea Badea, după ce a pierdut în 6 secunde lupta cu motociclistul Tedi Emi.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×