Cum îl ironiza Mircea Badea pe motociclistul Tedi Emi în 2015: “A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape!”

Ciprian Postolache   
în Imagini de ultima ora
02/02/2019, 20:01
Cum îl ironiza Mircea Badea pe motociclistul Tedi Emi în 2015: “A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape!” GALERIE FOTO
Cum îl ironiza Mircea Badea pe motociclistul Tedi Emi în 2015: “A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape!”

Mircea Badea îl ironiza pe motociclistul Tedi Emi în 2015: “A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape!”, scria atunci Mircea Badea despre cel care îl învinse deja o dată în luptă. Între timp vedeta Antenei 1 a primit revanșa din partea motociclistului, dar a mai pierdut o dată, în doar șase secunde.

Mircea Badea a postat un mesaj în care îl ironiza pe Tedi Emi, motociclistul care l-a învins în doar șase secunde. În 2015, după ce vedeta Antenei 1 pierduse deja un meci cu luptătorul Tedi Emi, acesta a râs de o înfrângere a lui Teodor Tedi Constantin, care este campion la K1. Atunci el a luptat la MMA și a pierdut, iar Mircea Badea nu a scăpat momentul să râdă de el într-o postare.

Postarea lui Mircea Badea din 2015, despre înfrângerea lui Tedi Emi într-un meci

Mircea Badea râdea de motociclistul Tedi Emi în 2015: Nino, nino! A venit salvarea ca să nu moară motoreta!

Mircea Badea îl ironiza pe motociclistul Tedi Emi în 2015! Atunci el pierduse o luptă, iar vedeta Antenei 1 se bucura că Tedi Emi pierduse lupta prin K.O.  “A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape!”, scria atunci Mircea Badea. Acum la peste 3 ani distanță, prezentatorul TV a fost făcut K.O tocmai de cel de care râdea. Și asta s-a întâmplat fulgerător. Lupta dintre cei doi, care a avut loc într-un mall din București a durat doar 6 secunde.

„Nino, nino! A venit salvarea ca să nu moară motoreta!  Tocmai s-au schimbat regulile și a luat bătaie adevărată. 1 minut si 20 de secunde a durat distrugerea pana la coma a acestui golan infatuat si tupeist. 1’20” ?!?!?!?! Dar ce s-a intamplat?! Campionul?! Luptatorul?! Motociclistul?! Pai, simplu: n-au mai fost regulile lui. Si a luat o bataie crancena. A venit salvarea sa-i puna oxigen sa nu crape.” , scria Mircea Badea pe blogul său în 2015, după ce Tedi Emi pierduse o luptă de MMA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×