Prima reacție a motociclistului Tedi Emi, după ce l-a răpus pe Mircea Badea: Respect, nu vorbă multă

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
02/02/2019, 18:34
Prima reacție a motociclistului Tedi Emi, după ce l-a răpus pe Mircea Badea: Respect, nu vorbă multă GALERIE FOTO
Prima reacție a motociclistului Tedi Emi, după ce l-a răpus pe Mircea Badea: Respect, nu vorbă multă

A apărut prima reacție a motociclistului Tedi Emi, după ce l-a umilit în ring pe Mircea Badea. După o luptă care a durat doar șase secunde, luptătorul a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare în care a explicat care sunt principiile după care își desfășoară viața de sportiv.

Lupta dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi, pe numele său Teodor Emi, a durat doar 6 secunde. Aceasta a avut loc la un centru comercial din Bucrești, într-un ring special amenajat pentru lupta celor doi. La eveniment au participat mai mulți spectatori aflați în mall în acele momente, care l-au ironizat pe prezentatorul TV, chiar și înainte de luptă.

Prima reacție a motociclistului Tedi Emi: Cred că Mircea Badea a înțeles

Tedi Emi a reacționat, după lupta de șase secunde cu Mircea Badea. Motociclistul care a avut un conflict cu vedeta Antena 1 încă din 2014 a postat un mesaj după ce l-a făcut K.O pe Mircea Badea. „Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanșa.”, a fost mesajul lui Teodor Tedi Emi, omul care l-a bătut pe Mircea Badea în 6 secunde.

6 secunde a durat lupta dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi

Conflictul dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi a început în 2014, când prezentatorul TV i-a jingnit pe motocicliști în emisiunea sa de la Antena 3. Atunci el a răbufnit pentru că mai mulți bike-eri au ambalat motoarele în timp ce el făcea emisiunea „În gura presei” în aer liber. Atunci Mircea Badea a și anunțat că ar bate câțiva dintre ei. Mai mulți motocicliști s-au prezentat a doua seară în acel loc și l-au provocat pe Mircea Badea la o luptă. Aceasta a avut loc între Tedi Emi și vedeta Antenei 1, iar motociclistul luptător a câștigat și atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×