Cine este Tedi Motociclistul și de unde a pornit conflictul cu Mircea Badea. Dușmani de 5 ani

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
02/02/2019, 17:41
Cine este Tedi Motociclistul și de unde a pornit conflictul cu Mircea Badea. Dușmani de 5 ani GALERIE FOTO
Tedi Motociclistul are un conflict vechi de 5 ani cu Mircea Badea

Mircea Badea a fost făcut KO în ring de motociclistul Teodor Tedi Constantin, care l-a pus la podea cu o lovitură de genunchi în zona feței și a pieptului. După ce prezentatorul de la Antena 3 a fost bătut pentru a doua oară de „dușmanul” său, tot mai mulți se întreabă cine este Tedi Motociclistul și de unde a pornit conflictul cu Mircea Badea.

Teodor Tedi Constantin este campion K1 și pasionat de motociclism. Conflictul cu Mircea Badea a pornit în anul 2014, când Tedi împreună cu mai mulți prieteni se plimbau cu motocicletele prin zona în care se afla vechiul sediu Antena 3. În acel moment, Mircea Badea prezenta una dintre edițiile emisiunii În Gura Presei și s-a arătat deranjat de zgomotul făcut de motociclete. A început ulterior să îi jignească pe motocicliștii care l-au deranjat, iar sportivul l-a provocat la un meci în ring. Motociclistul s-a impus în fața lui Mircea Badea în noiembrie 2014, însă conflictul dintre cei doi nu s-a stins.

Tedi Motociclistul are un conflict vechi de 5 ani cu Mircea Badea

Cei doi au continuat să își trimită săgeți, iar Teodor Tedi Constantin i-a oferit posibilitatea revanșei prezentatorului de la Antena 3. Nerăbdător să își ia revanșa în fața motociclistului, Mircea Badea a urcat din nou în ring sâmbătă, 2 februarie 2019, dar nu a apucat să arunce nicio lovitură și a fost făcut KO după doar 6 secunde, cu o lovitură de genunchi trimisă în zona feței și a pieptului. Badea s-a prăbușit la podea fără cunoștință și nu s-a mai ridicat, având nevoie de intervenția medicilor.

Teodor Tedi Constantin, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea, este de asemenea multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×