VIDEO șocant! Mircea Badea făcut KO după 6 secunde de motociclistul Teodor „Tedi” Emi

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
02/02/2019, 17:05
VIDEO șocant! Mircea Badea făcut KO după 6 secunde de motociclistul Teodor „Tedi” Emi
Mircea Badea a fost făcut KO de motociclistul Emi

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii În Gura Presei, difuzată de postul de televiziune Antena 3, a fost făcut KO de motociclistul Teodor „Tedi” Emi – vezi aici cine este – într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Cei doi s-au mai bătut și în trecut.

Prezentatorul celor de la Antena 3 a primit o lovitură dură de genunchi după doar șase secunde și a căzut la podea, având nevoie de intervenția medicilor.

Mircea Badea a rezistat doar 6 secunde în ring. A fost făcut KO cu o lovitură de genunchi

Mircea Badea și motociclistul Teodor „Tedi” Emi au un conflic care ține de mai mulți ani. Prezentatorul emisiunii În Gura Presei s-a arătat deranjat într-o seară când, în timp ce își prezenta show-ul, mai mulți motocicliși au trecut prin fața vechiului sediu Antena 3, deranjându-l. Badea i-a criticat în direct la televizor, iar în cele din urmă a căzut de acord cu Tedi să se lupte în ring. Motociclistul a ieșit și atunci învingător, însă Mircea Badea nu a ieșit atât de șifonat ca de această dată.

După o lungă perioadă în care conflictul nu s-a stins, Mircea Badea și Tedi au urcat din nou în ring, dar prezentatorul de la Antena 3 a rezistat doar 6 secunde, fără să apuce să arunce vreo lovitură. A fost făcut KO după ce a primit o lovitură de genunchi în zona pieptului și a feței, a căzut la podea și nu s-a mai ridicat, având nevoie de intervenția medicilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×