PRO TV vs Antena: scandalul prezentatorilor! Mircea Badea o atacă din nou pe Andreea Esca

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 10:27
PRO TV vs Antena: scandalul prezentatorilor! Mircea Badea o atacă din nou pe Andreea Esca GALERIE FOTO
Mircea Badea a atacat-o din nou pe Andreea Esca

Mircea Badea nu pierde nicio ocazie că o atace pe colega sa de breaslă Andreea Esca, iar totul parcă se transformă într-un scandal între PRO TV și Antenă. Ultimul mesaj, însă, nu a trecut neobservat de fani. Aceștia l-au taxat dur pe prezentatorul trustului Intact, căruia i-au spus că nu face decât să decadă pe zi ce trece.

Atacurile lui Mircea Badea la Andreea Esca nu sunt o noutate. Prezentatorul TV a profitat de orice imagine sau orice zvon despre salariul Andreei Esca și a emis o serie de ironii deloc fine la adresa ei. Ultima dată, însă Mircea Badea s-a axat pe silueta știristei de la PRO TV, iar fanii par că nu au mai suportat și i-au dat replica pe măsură.

Imaginea cu Andreea Esca i-a făcut pe fani să se răscoale împotriva lui Mircea Badea
Imaginea cu Andreea Esca i-a făcut pe fani să se răscoale împotriva lui Mircea Badea

Mircea Badea declanșează războiul PRO TV – Antenă și o atacă pe Andreea Esca

După ce a văzut o imagine cu Andreea Esca îmbrăcată într-un costum sport, Mircea Badea a postat un mesaj malițios la adresa știristei. ”Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”, a scris Mircea Badea în dreptul imaginii cu Andreea Esca.

Fanii l-au taxat imediat: ”După ce corectezi greșeala ortografică din titlu, apucă-te să numeri în câte postări ale Andreei Esca apari tu … N-o să-ți ia mult. Ți-am mai spus eu odinioară: cănd părul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul nopții, e semn că ar cam trebui să te lași de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai în jos. Părerea mea, un umil ex-telespectator de-al tău”, a scris cineva în secțiunea următoare. Imediat, și alt internaut a reacționat la postarea lui Mircea Badea. ”Se ânâmplă ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atâta ură nejustificată… Nu m-a interesat niciodată cum arată unu’ sau altu’, e treaba fiecăruia cum alege să trăiască și cum își iîntreține carcasa biologică. În altă ordine de idei, am urmărit emisiunile tale până acu’ vreo 2 ani cu mare plăcere, dar omule, uită-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni și au ceva cu tine, așa degeaba?”, i-a scris altcineva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×