Ce i-a răspuns Andreea Esca unui român, care ar lua-o de nevastă pentru că are salariu bun

Victor Anghel   
în Stiri mondene
03/01/2019, 12:52
Ce i-a răspuns Andreea Esca unui român, care ar lua-o de nevastă pentru că are salariu bun GALERIE FOTO
Ce i-a răspuns Andreea Esca unui român, care ar lua-o de nevastă pentru că are salariu bun

Andreea Esca face furori pe Instagram, unde a avut o reacție savuroasă la adresa unui român care i-a mărturisit în mod public că care ar lua-o de nevastă pentru că are salariu bun. Despre suma fabuloasă pe care vedeta o încasează de la Pro TV, unde zi de zi aduce în casele românilor cele mai importante știri ale momentului, s-au spus foarte multe și s-a vehiculat că ar primi aproape 50.000 de euro lunar. Deși informația a venit pe surse din anturajul vedetei în urmă cu mai mulți ani, pe când postul de televiziune își avea sediul pe bulevardul Pache Protopopescu, nimeni nu știe cât de adevărată această sumă vehiculată.

În vârstă de 46 de ani, Andreea Esca și-a petrecut Crăciunul în Egipt, unde a pozat sexy. Cea care i-a făcut concurență pe plajele însorite de peste hotare a fost chiar fiica ei, Alexia Eram. Știrista a avut o apariție de senzație la o petrecere care a avut loc în destinația exotică de vacanță, mai exact în Sharm El Sheikh, cea mai cunoscută stațiune egipteană datorită recifurilor de corali.

Ce i-a răspuns Andreea Esca unui român, care ar lua-o de nevastă pentru că “are salariu bun”

Andreea Esca se numără printre vedetele care atunci când au timp le răspund fanilor pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat recent când vedeta a primit la o poză în care apare într-o ipostază sexy următorul mesaj: “Aș vrea și eu o gagică cu un salar bun! Nu ai cum să n-o iubești. Sunt un băiat greu de cucerit! Weekend frumos”. Nu mică i-a fost mirarea internautului când prezentatoarea de la Pro TV i-a dat un sfat prietenesc: “Important e să o iei chiar dacă nu are «salar» bun ? că de profitori e lumea plină! Weekend frumos și dumneavoastră!”.

Din motive neștiute, deocamdată, Andreea Esca și-a șters această fotografie superbă de pe contul ei de Instagram, însă am reușit să intrăm în posesia ei.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în urmă cu 18 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris și Alexia Eram. Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×