Andreea Esca, rochie spectaculoasă purtată în Egipt! A întors privirile tuturor

Victor Anghel   
în Stiri mondene
30/12/2018, 13:46
Andreea Esca, rochie spectaculoasă purtată în Egipt! A întors privirile tuturor GALERIE FOTO
Andreea Esca, rochie spectaculoasă purtată în Egipt! A întors privirile tuturor

Andreea Esca a avut o apariție strălucitoare la o petrecere cu ștaif care a avut loc în Egipt! La propriu! Rochia sexy și provocatoare a prezentatoarei de la Pro TV a atras privirile tuturor, iar ea a radiat de fericire toată noaptea. Vedeta se află pe plaiurile însorite de săptămâna trecută, ea petrecându-și Crăciunul departe de România împreună cu familia ei și iubitul fiicei sale, Mario Fresh. Andreea Esca și fata ei, Alexia, au pozat în ipostaze incendiare pe plajele cu nisip fin din Egipt.

În vârstă de 36 de ani, vedeta de la Pro TV a mărturisit că, înainte de a pleca în vacanța din Egipt, a sărbătorit în avans Crăciunul alături de părinții săi, care s-au mutat în casa fiicei lor înainte ca aceasta să se îmbarce în avion la fel ca în filmul „The Holiday” – unde persoajele îşi petrec sărbătorile de iarnă în altă locuință.

Andreea Esca, rochie spectaculoasă purtată la o petrecere în Egipt

Recent, Andreea Esca și cei dragi s-au numărat printre invitații unei petreceri. Aceasta a avut loc în Sharm El Sheikh, cea mai cunoscută stațiune egipteană datorită recifurilor de corali. Și, deși a trecut de mult timp de prima tinerețe, prezentatoarea știrilor Pro TV a îmbrăcat o ținută cu o croială tare îndrăzneață. Rochia spectaculoasă are paiete, tăieturi asimetrice, lăsând umărul drept și, implicit brațul, dezgolit. Aceasta este semnată de creatoarea de modă Dana Budeanu.

Într-una dintre fotografiile făcute publice de Andreea Esca pe contul ei de Instagram, fiul său și-a scris numele pe brațul stâng cu ajutorul paietelor. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „(…)❤️? Cine și-a scris numele pe rochia ta @danajustlove ??? ??? @arismelkior (…)”.

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în urmă cu 18 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris și Alexia Eram. Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×