Andreea Esca, HOT în vacanța exotică! S-a pozat așa, iar imaginile au scăpat pe Internet

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 11:55
Andreea Esca, HOT în vacanța exotică! S-a pozat așa, iar imaginile au scăpat pe Internet GALERIE FOTO
Andreea Esca, HOT în vacanța exotică! S-a pozat așa, iar imaginile au scăpat pe Internet

Andreea Esca este într-o vacanță exotică în Egipt de câteva zile bune și, deși e departe de România, ea le împărtășește prietenilor rămași în țară și fanilor din experiențele trăite acolo. Prezentatoarea știrilor Pro TV nu este singură în acest concediu cu mult, mult soare! Soțul vedetei, Alexandre Eram, copiii: Aris și Alexia Eram, dar și “ginerele” ei, Mario Fresh, i s-au alăturat în călătoria de vis. În acest weekend, vedeta s-a pozat în ipostaze HOT, iar imaginile cu ea “au scăpat” pe Internet. Și fiica Andreei Esca a făcut publice câteva fotografii cu ea în costume de baie sexy și provocatoare.

“(…). Rolul meu e forte complicat, de fapt, pentru că eu sunt într-o poziție și într-o profesie… cum să îți zic… locul meu în cadrul știrilor, da, în care sunt obligată să transmit realitatea, fără să comentez. Eu nu sunt un comentator. Eu mi-aduc aminte de când am făcut școală și apoi… mă rog, când am fost la cursurile de perfecționare de la CNN și așa mai departe, acesta era primul lucru pe care ni-l spuneau toți. În momentul în care tu prezinți știri, tu prezinți știri, nu comentezi lucruri. Deci, eu sunt obligată și asta și fac, să rămân neutră și să explic și să povestesc ce se întâmplă”, a declarat Andreea Esca la sfârșitul lunii trecute în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la Pagina de Media când a fost întrebată despre rolul ei în viața oamenilor.

Andreea Esca, HOT în vacanța exotică

În vârstă de 46 de ani, Andreea Esca a profitat din plin de razele soarelui care scaldă în această perioadă plajele din Egipt. Prezentatoarea de la Pro TV a îmbrăcat costumul de baie și s-a bronzat alături de cei dragi. Și, în timp ce ea și-a improvizat o rochie dintr-un șal atunci când a pozat în ipostaze sexy, fiica ei, Alexia Eram, s-a lăsat fotografiată în mai multe costume de baie minuscule și în mai multe locuri exotice.

Și, pentru că este la curent cu toate “noutățile”, ea le-a arătat fanilor cum ar arăta dacă ar poza asemenea unei pițipoance sau “femeie glamour”. Imaginile sunt însoțite de mesajele: “Și Pitzi :)”, “și pitzi cu șapcă”.

Andreea Esca, pe una dintre plajele însorite din Egipt

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în urmă cu 18 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris și Alexia Eram. Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×