Val de reacții virale pe Facebook, după ce Mircea Badea a fost făcut K.O de Tedi motociclistul! „Ţi-a dat la operaţie, că altfel îi rupeai splina!”

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
02/02/2019, 17:58
Val de reacții virale pe Facebook, după ce Mircea Badea a fost făcut K.O de Tedi motociclistul! „Ţi-a dat la operaţie, că altfel îi rupeai splina!” GALERIE FOTO
Reactii dementiale dupa ce Mircea Badea a fost facut KO

Mesajele curg râu pe Facebook, după ce Mircea Badea, prezentatorul celor de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist care îl mai bătuse și în trecut! Omul de televiziune a avut probleme serioase la doar câteva secunde de la startul meciului, după ce a primit o lovitură foarte dură.

Aproape la fel de dure au fost și reacțiile care au urmat pe Facebook, din partea internauților care nu au înțeles ce a mai căutat Mircea Badea în ring, alături de Tedi, care îl mai bătuse și în trecut. Demonstrativ nu a fost deloc meciul, mai ales după comentariile lăsate de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook, în care face referire la Tedi drept ”ăsta”.

Reacțiile internauților după ce Mircea Badea a fost făcut KO, demențiale!

”Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe Facebook, încercând parcă să caute o scuză pentru cele întâmplate.

Reactii dupa ce Mircea Badea a fost facut KO
Mircea Badea a postat pe Internet ”palmaresul” celui care l-a facut KO!

Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai funny. Petru face o paralelă între Mircea Badea și Game of Thrones. ”Mircea, aprinde o lumanare in turnul din vest daca vrei sa te salvam din ring ! Ti-a dat nenorocitul ala la operatie ca altfel rupeai splina il el !”, a scris internautul. Un altul a scris ”Mircea Badea, tu stii bataie, c-ai mai luat !”. ”Pai si de ce te-ai mai dus cu el in ring? Era clar ca nu aveai sanse daca omu se ocupa doar cu asa ceva”, a scris un alt prieten virtual de-al jurnalistului. ”Bah noi toti avem dreptul sa fim prosti o data, dar cand vrei sa arati ca esti prost de 2 ori, tind sa cred ca esti prost cu duhul. Tu l-ai poreclit „motociclistul” intamplator urmaream emisiunea in care a inceput totul, tu te-ai cerut cu el, si apoi te-ai mai cerut inca o data? Goooood how lame can you be”, a mai scris un internaut.

Reactii dupa ce Mircea Badea a fost facut KO
Mircea Badea a fost facut KO de Tedi motociclistul in doar 6 secunde

De cealaltă parte, ”motociclistul” Tedi a ținut să-i transmită un mesaj colegului de ring. ”Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris Tedi pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×