Prima reacție a lui Mircea Badea după ce a fost facut KO de Tedi Motociclistul: “Atât vreau să spun!”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
02/02/2019, 18:20
Prima reacție a lui Mircea Badea după ce a fost facut KO de Tedi Motociclistul: “Atât vreau să spun!” GALERIE FOTO
Ce reacție a avut Mircea Badea după ce a fost facut KO de Tedi Motociclistul

Mircea Badea a oferit prima reacție după ce a fost făcut KO în ring de Tedi Motociclistul. Asta după ce pe net a apărut un val uriaş de reacţii la adresa lui Badea – vezi detalii. Prezentatorul de la Antena 3 este nemulțumit de faptul că s-a scris în presă că a fost bătut de un motociclist, în condițiile în care Teodor Constantin este campion K1 și multiplu campion național de Muay Thai, fiind doar pasionat de motociclism.

Prezentatorul emisiunii În Gura Presei a urcat în ring pentru a lupta împotriva lui Teodor Tedi Constantin, conflictul dintre cei doi fiind unul mai vechi. Mircea Badea a rezistat doar 6 secunde în ring, fără să reușească să îl lovească pe motociclist. Acesta l-a făcut KO cu o lovitură de genunchi în zona feței și a pieptului. Badea s-a prăbușit la podea și nu s-a mai ridicat, având nevoie de intervenția medicilor.

Mesajul postat pe Facebook de Mircea Badea
Mesajul postat pe Facebook de Mircea Badea

Ce reacție a avut Mircea Badea după ce a fost facut KO de Tedi Motociclistul

„Să spui despre ăsta că e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum „am fost leșinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu îți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook după ce a fost făcut KO de Tedi Motociclistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×