Momentul în care Mircea Badea a fost făcut K.O, filmat din 3 unghiuri diferite. VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 17:54
Momentul în care Mircea Badea a fost făcut K.O, filmat din 3 unghiuri diferite. VIDEO GALERIE FOTO
Momentul în care Mircea Badea a fost făcut K.O, filmat din 3 unghiuri diferite. VIDEO

Momentul în care Mircea Badea a fost făcut K.O a fost filmat din 3 unghiuri diferite. Vedeta Antenei 1 a rezistat 6 secunde în ring în fața motociclistului Constantin Teodor „Tedi” Emi, multiplu campion national de Muay Thai.

Lupta dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi a fost filmată din trei unghiuri, iar imaginile sunt cu adevărat impresionante. Lupta în care vedeta Antena 1 înfruntă un  participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda a durat șase secunde. Cele trei unghiuri de fiilmare arată o lovitură dură primită de Mircea Badea în piept, după care acesta cade direct pe cap.

Momentul în care Mircea Badea a fost făcut K.O, filmat din 3 unghiuri diferite. VIDEO

Momentul în care Mircea Badea este făcut K.O este filmat din 3 unghiuri diferite. Cel mai bine se vede lovitura primită în piept de Mircea Badea în video-ul de mai jos, unde vedeta Antenei 1, ia un genunchi în piept de la motociclistul Tedi Emi. Prezentatorul lăsat fără aer a căzut în cap și a fost inconștient câteva minute.

În filmarea de sus, se vede cum Mircea Badea este dezechilibrat de un croșeu primit în față, expediat de Tedi Emi, după care vine și lovitura năucitoare de genunchi. Prezentatorul cade ca secerat, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru ca acesta să își revină. Disputa a avut loc la un centru comercial din București.

În alt video, în lupta dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi, se văd perfect loviturile campionului național Tedi Emi. Mircea Badea a primit o primă lovitură pe coapsă, după care a încasat un pumn în figură și apoi lovitura fulgerătoare de genunchi, care a pus capăt luptei în doar 6 secunde.

Conflictul dintre el și Mircea Badea a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe „Tedi”. Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de „Tedi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×