Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan, după ce l-a atacat pe Iohannis: E decât vina dumneavoastră

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 08:11
Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan, după ce l-a atacat pe Iohannis: E decât vina dumneavoastră
Polițistul Marian Godină a ironizzat-o pe Carmen Dan, după ce ministrul a lansat un atac la adresa președintelui

Polițistul Marian Godină a criticat-o și ironizat-o pe Carmen Dan, după ce a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis pe Facebook. Ministrul de Interne a scris că președintele a trimis la CCR legea care le dă multe puteri polițștilor ”din disperare”. „Aţi terminat cu Jandarmeria Română şi acum vă ocupaţi de Poliţie? Poliţiştii români înseamnă doar deschizătorii de drumuri într-o deplasare «urgentă» către pârtiile de schi?”, a scris ministrul.

Drept urmare, Godină a venit și cu o replică. ”Îl ceartă doamna ministru pe preşedintele republicii şi dă cu el de pământ de mă face să-mi crească inima. Chiar îşi începe postarea cu sintagma <> ceea ce mă face să cred că nu doamna ministru a scris, pentru că probabil ar fi scris <>”, a scris polițistul pe blogul său.

Marian Godină o ironizează pe doamna ministru Carmen Dan

Aflu astfel de ce eu, ca luptător în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, am un pistol fabricat în România anilor ’90 care de multe ori se blochează la trageri şi pe care îl port într-un holster cumpărat de mine de pe un site. La fel cum mi-am cumpărat şi genunchierele şi cotierele. Şi cum mi-am cumpărat ochelarii tactici. Şi mănuşile tactice. Şi ghetele. Şi cagulele.

Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan, după ce l-a atacat pe Iohannis: E decât vina dumneavoastră
Carmen Dan, alături de Klaus Iohannis

Aaa…de fapt cum mi-am cumpărat tot echipamentul. Chiar şi pantalonii, bluza, tricourile, centura, cureaua pentru arma principală (şi ea mai bătrână decât tata). Am primit de la poliţie doar vesta antiglonţ, casca balistică, un baston telescopic şi cele două arme. De un an şi trei luni, de când sunt la SAS, am tras cu ele exact de 3 ori. Pentru că nu e muniţie. […] Vestea bună e că, aşa cum prevede programul de guvernare, politiştilor li se vor mări salariile de la 1 ianuarie.

Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan, după ce l-a atacat pe Iohannis: E decât vina dumneavoastră
Ministrul de Interne a scris că președintele a trimis la CCR legea care le dă multe puteri polițștilor ”din disperare”

Vestea proastă e că mărirea, deşi a sunat pompos prin presă, de ajunseseră poliţiştii să fie invidiaţi, va fi în jur de 100 de lei, poate nici atât. Măcar am aflat azi că tot ce am scris mai sus e din vina presedintelui. Doar că nu prea cred. Eu cred că e <> din vina dumneavoastră, doamna ministru, iar faptul că în postarea dumneavoastră aduceti vorba de un coleg mort în timpul serviciului, reprezintă pentru mine cel mai abject mod de a vă duce luptele politice. Şi că să nu se înţeleagă greşit, nu, eu nu vorbesc în numele poliţiştilor şi nu reprezint pe nimeni în afară de propria-mi persoană”, a scris Marian Godină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×