Radu Herjeu, atac dur la adresa polițistului Marian Godină

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 17:17
Radu Herjeu, atac dur la adresa polițistului Marian Godină
Radu Herjeu de la CNA, l-a atacat dur pe Marian Godină, după ce polițistul a fost prins cu 13 km/h în localitate

Radu Herjeu de la CNA, l-a atacat dur pe Marian Godină, după ce polițistul a fost prins cu 13 km/h în localitate. Episodul s-a întâmplat în decembrie, în jurul datei de 20. În acel moment, mai mulți jurnaliști ori oameni cu legături în presă au comentat știrea. Printre aceștia se află și membrul CNA, Radu Herjeu. Acesta a susținut, pe contul său de Facebook, că nu e de acord cu ”lupii moraliști”, referindu-se la Godină.

”Mi-e o silă de lupii moraliști de mor! Dar și mai silă mi-e de proștii care le sorb ipocriziile și îi transformă în „personalități” și apoi, evident, în influencer”, a scris Radu Herjeu. După puțină vreme, acesta a comentat și situația comentariilor cu privire la reacțiile oamenilor, după postarea sa, pe site-ul său care îi poartă numele.

Radu Herjeu, atac dur la adresa lui Marian Godină

Membru CNA a scris că acum știe motivul pentru care comentariile de pe pagina sa, din ultima vreme, sunt din ce în ce mai răutăcioase. ”Ah, nu știam de ce mi s-a umplut pagina de comentarii pline de înjurături și amenințări. A zis ceva celebrul Godină despre mine! Și, evident, fanii lui inteligenți și educați au reacționat.

Radu Herjeu, atac dur la adresa polițistului Marian Godină
Postarea lui Radu Herjeu

No, fiecare e plăcut de cei asemeni lui! PS. Văleu, atâtea jeguri în comentarii(…) Mi s-a mai spus că, dacă șterg înjurăturile birjărești și acuzațiile că sunt sluga nu știu cui, de fapt nu sunt democrat și nu suport opiniile contrare, deci sunt un om slab și fricos.

Radu Herjeu, atac dur la adresa polițistului Marian Godină
Polițistul Marian Godină

Și mi-am dat seama că, dacă vreodată legionarismul va reînvia în țara asta, religios sau nu, va avea o mulțime de adepți!”, a mai scris Herjeu pe Facebook. În continuare, Godină a constatat că membrul CNA s-a pus pe șters comentarii înainte ca măcar să-i fi dat o replică. ”Nici bine nu i-am dat și eu o replică și s-a și apucat de șters comentarii”, a scris polițistul Marian Godină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×